Young Professionals

Zakelijk aanbod Alba Academie Young Professionals

Young Professionals

Veerkrachtig zijn, je plek goed kunnen innemen als professional, trouw blijven aan je waarden en normen, jezelf niet verliezen … dat is waar deze training over gaat!

Hoe blijf je als Young Professional sterk in je schoenen staan, blijf je veerkrachtig, en toch trouw aan je waarden en normen, zonder jezelf te verliezen?

Als Young Professional vind je het geweldig om aan de slag te zijn in de functie/rol waarvoor je zo hard hebt gestudeerd. Je droomt van een succesvolle carrière en jouw werkgever heeft hoge verwachtingen. Je wilt dan ook sterk in je schoenen staan en goed uit de verf komen. Samenwerken, aan de verwachtingen voldoen van het management én een goede balans vinden in je verantwoordelijkheden, dat gaat echter niet altijd vanzelf. ’Teveel’, ’te complex’, maar ook informatiedwang door ‘FOMO’, kunnen leiden tot emoties, vermoeidheid en onzekerheid.

Connect gaat over verbinding

In deze training staan jouw persoonlijke groei en effectiviteit als professional centraal. Je werkt aan je werkhouding en aan de interactie met ‘de ander’ in de werkomgeving.
Wil jij je effectief en met plezier verbinden met collega’s, management en klanten? Dan zul je bewust(er) verbinding moeten maken met jezelf. Dit is de vereiste basis om met werkdruk, tegenslagen, ‘gedoe’ op de werkvloer en onverwachte uitdagingen om te kunnen gaan. Die verbinding met jezelf en anderen draagt bij aan duurzaam werkgeluk. Zo kun je je met passie inzetten voor de organisatie die jou als professional heeft aangenomen.

Doel van de training Young Professionals Connect

Het doel is effectief leren omgaan als professional met:

Besluitvorming
Problemen
Werkdruk
Samenwerking

Jouw persoonlijk- en professioneel leiderschap staat centraal. Je leert hoe je kunt omgaan met situaties die je niet (meer) onder controle hebt; momenten waarop je het even niet meer weet. Tijdens deze training werken wij met jou en de andere deelnemers aan zelfvertrouwen. Ons Inclusive model staat hierin centraal. Tijdens de training word je stevig uitgedaagd. Gedurende het programma bieden wij jou een ‘thuisbasis’ om te leren, te experimenteren en te groeien. We werken praktijkgericht vanuit een professionele, wetenschappelijk basis.

Bekijk ook eens onze andere trainingen

Deep democracy

Profiteer van de minderheidswijsheid in teams. Hoogste tijd om het weer eens oneens te zijn met elkaar en te polariseren. Activeer met Deep Democracy ‘de luis in de pels’ en de ‘dwarsliggers’. Voer het echte gesprek!

Management by Essentials

Met de training ‘Management by Essentials’ Leren wij managers en (HR)-professionals het fundament in coaching, zodat zij gesprekken op het werk met (meer) zelfvertrouwen voeren door diepgang en structuur aan te brengen in de communicatie.

Teamcoaching

Mensen kunnen door samen te werken prestaties leveren die ze alleen niet kunnen leveren. Een goed functionerend team is dan ook van grote waarde voor organisaties. Hoe vanzelfsprekend het ook lijkt, de samenwerking in teams verloopt niet altijd even goed.

Comments are closed.