Training Young Professionals Connect

Persoonlijke en zakelijke effectiviteit als professional.

Sterk in je schoenen staan, veerkrachtig zijn, je plek goed kunnen innemen als professional, trouw blijven aan je waarden en normen, zonder jezelf te verliezen…dat is waar deze training over gaat!

2024

Veldhoven

6 dagen

Investering: € 2.685,00

BROCHUREINCOMPANY VOLGEN

Startdatum en locatie

2024
6 dagen
Veldhoven

Totale investering

€ 2.685,00
DIRECT INSCHRIJVEN

Persoonlijke en zakelijke effectiviteit als professional

Als Young Professional vind je het geweldig om aan de slag te zijn in de functie/rol waarvoor je zo hard hebt gestudeerd. Je droomt van een succesvolle carrière en jouw werkgever heeft hoge verwachtingen. Je wilt dan ook sterk in je schoenen staan en goed uit de verf komen. Samenwerken, aan de verwachtingen voldoen van het management én een goede balans vinden in je verantwoordelijkheden, dat gaat echter niet altijd vanzelf. ’Teveel’, ’te complex’, maar ook informatiedwang door ‘FOMO’, kunnen leiden tot emoties, vermoeidheid en onzekerheid.

Veerkrachtig zijn, je plek goed kunnen innemen als professional, trouw blijven aan je waarden en normen, jezelf niet verliezen … dat is waar deze training over gaat!

Connect gaat over verbinding

In deze training staan jouw persoonlijke groei en effectiviteit als professional centraal. Je werkt aan je werkhouding en aan de interactie met ‘de ander’ in de werkomgeving.

Wil jij je effectief en met plezier verbinden met collega’s, management en klanten? Dan zul je bewust(er) verbinding moeten maken met jezelf. Dit is de vereiste basis om te kunnen omgaan met werkdruk, tegenslagen, ‘gedoe’ op de werkvloer en onverwachte uitdagingen. Je houdt het alleen vol als je volledig jezelf kunt zijn. Als je weet wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt. Die verbinding met jezelf en anderen draagt bij aan duurzaam werkgeluk. Alleen dan kun je je met passie inzetten voor de organisatie die jou als professional heeft aangenomen.

Doel van de training Young Professionals Connect

Het doel is effectief leren omgaan als professional met:

  • Besluitvorming
  • Problemen
  • Werkdruk
  • Samenwerking

Jouw persoonlijk en professioneel leiderschap staan centraal. Je leert hoe je kunt omgaan met situaties die je niet (meer) onder controle hebt; momenten waarop je het even niet meer weet. Tijdens deze training werken wij met jou en de andere deelnemers aan zelfvertrouwen. Ons Inclusive Leadership model staat hierin centraal. Tijdens de training word je stevig uitgedaagd. Gedurende het programma bieden wij jou een ‘thuisbasis’ om te leren, te experimenteren en te groeien. We werken praktijkgericht vanuit een professionele, wetenschappelijk basis.

Voor wie is de training Young Professionals Connect bedoeld?

Young Professionals Connect is een training voor jonge managers, teamleiders, adviseurs of professionals met een verantwoordelijke functie/rol. Je hebt een hbo/wo-opleiding afgerond en een paar jaar werkervaring. Jouw werkgever heeft hoge verwachtingen. Jij bent immers een jong talent, met een enorme drive en energie om alle uitdagingen die je tegenkomt ook aan te pakken. Maar je hebt misschien nog net te weinig werk- en levenservaring om sterk in je schoenen te (blijven) staan, zelfvertrouwen te voelen en volledig jezelf te kunnen zijn. Bijvoorbeeld als het schuurt in de interactie met collega’s en leidinggevenden, als je vastloopt in het aansturen van je team of het omgaan met verschillende karakters.

Deze training geeft jou de handvatten naar meer zelfvertrouwen en persoonlijk leiderschap. Zet dat masker maar af. Jij mag voortaan volledig jezelf zijn, met meer resultaat en meer werkplezier!

Trainers

Sandra Slager vindt het heerlijk om mensen te coachen om krachtiger te worden. Vooral Young Professionals, want zelf droeg ze op jonge leeftijd al diverse verantwoordelijkheden. Sandra weet alles van een hoge werkdruk, pittige verantwoordelijkheden en het over je grenzen heen gaan. In 2018 gooide ze het roer om en startte ze haar eigen coachpraktijk. Als coach is Sandra gespecialiseerd in Burn-out, stress en hoogsensitiviteit en is zij NOBCO/EMCC EIA geaccrediteerd. Zij vulde haar rugzak verder met een opleiding Psychosociale Basiskennis (PSBK), Medische Basiskennis (MBK) en een orthomoleculaire opleiding, waardoor Sandra een inclusieve aanpak heeft op alle niveaus.

Germa Holtus studeerde bedrijfskunde en heeft de beroepsopleiding tot Coach Practitioner bij Alba-academie afgerond. Zij bekleedde diverse management functies in het internationale bedrijfsleven. Ze weet als geen ander waar Young Professionals tegenaan lopen. “Er is bij de Young Professional geen gebrek aan enthousiasme, gedrevenheid of energie”, zegt Germa. “Maar het ontbreekt vaak aan zelfreflectie. Waar sta ik? Wat wil ik? Wat is goed voor mij?”. Germa kent als geen ander de harde zakelijke kant van het bedrijfsleven en de daarbij behorende verwachtingen. Zij weet als coach die harde kant met de zachte kant te verbinden. Zij leert Young Professionals stevig in de schoenen te staan, maar wel trouw te blijven aan zichzelf.

Werkwijze

De training Young Professionals Connect bestaat uit zes trainingsdagen. Tijdens de trainingsdagen leer je hoe je als professional effectief kunt omgaan met:

  • Stressvolle situaties
  • Uitdagingen in verantwoordelijkheid en prioriteit
  • Samenwerken op alle niveaus binnen de organisatie
  • Balans tussen werk en privé
  • De huidige overload aan informatie

Je leert hoe je vanuit je eigen kracht moeilijke situaties kunt aangaan. Tijdens de oefeningen gebruik je jouw eigen ervaringen uit de dagelijkse praktijk. De methodieken die je jezelf eigen gaat maken tijdens de training, zijn wetenschappelijk gefundeerd en passen binnen het door Alba-academie toegepaste Inclusive Leadership model. Na elke trainingsdag kun je het geleerde direct in de praktijk toepassen.

Na de trainingsdagen volgen nog 2 individuele coachgesprekken. De training wordt afgesloten met een certificaat.

Locatie en trainingsdata

Locatie:

De training Young Professionals Connect vindt plaats bij Alba Academie in Veldhoven.

Startfrequentie:

De training Young Professionals Connect start 2 keer per jaar.

Veldhoven 2024:

data nog in planning.

Investering

Kosten:

De training Young Professionals Connect kost € 2.685,00. Dit is inclusief lesmaterialen, koffie, thee en lunch, exclusief verplichte literatuur.

Alba-academie is vrijgesteld van btw.

Overige informatie

Duur:

De training Young Professionals Connect bestaat uit 6 trainingsdagen in 6 maanden en 2 individuele coachgesprekken (online), in totaal 9 maanden.

Studiebelasting: totaal 60 uur (incl. de lesdagen).

Niveau:

Hbo/wo-niveau.

Toelating:

Young Professionals die op hbo/universitair niveau werken.

Afronding:

De training wordt afgesloten met een Certificaat (bij 100% aanwezigheid).

Aantal deelnemers:

De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Trainer:

Sandra Slager en Germa Holtus

Algemeen:

Uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training krijg je alle startinformatie toegestuurd. Onze trainingen zijn populair. Wil je verzekerd zijn van een plek in de training, wacht dan niet te lang met inschrijven. Mocht de training onverhoopt toch niet kunnen starten, dan ontvang je direct bericht. Het reeds overgemaakte bedrag storten wij in dit geval binnen 10 dagen terug.

Wil je meer informatie over de training Young Professionals Connect?

Download hieronder de brochure van de training Young Professionals Connect door het formulier in te vullen. Als je specifieke vragen hebt, dan kun je ons natuurlijk ook mailen op secretariaat@alba-academie.nl of bellen op 085-200 8000. Wij geven graag antwoord op al je vragen.

De gegevens die je hebt ingevuld, nemen we op in ons relatiebestand. Wij gebruiken deze gegevens om je hierna eenmalig te informeren over deze training. Uiterlijk na 6 maanden verwijderen we je gegevens weer. Conform AVG heb je het recht om je gegevens in te zien, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op, op telefoonnummer 085-200 8000 of per e-mail: secretariaat@alba-academie.nl.
=

Ben je enthousiast geworden en wil je je direct inschrijven voor de training Young Professionals Connect? Aarzel dan niet. Verzeker jezelf van een plek en schrijf je direct in door het onderstaande formulier in te vullen.

Lees vóór aanmelding eerst onze Algemene  en Betalingsvoorwaarden.

Ik schrijf me in voor Young Professionals Connect

Gegevens student

Op officiële documenten zoals diploma’s en certificaten wordt de geboortenaam (ook wel ‘meisjesnaam’ genoemd) vermeld, zoals die in de Basisregistratie Personen bekend is.
Ik heb mijn coachopleiding op minimaal Foundation niveau gevolgd bij:

Betaling

Comments are closed.