Informatiebijeenkomsten Coachopleidingen

Kom proeven van Alba-academie

Wil je kennismaken met Alba-academie, onze coachopleidingen en docenten? Wil je alvast een voorproefje van onze manier van lesgeven? Bezoek onze informatiebijeenkomsten. Je bent van harte welkom!

BEKIJK ONZE OPLEIDINGENNu inschrijven

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op via:

Data en locaties

28 augustus | Veldhoven

  Maak kennis met onze coachopleidingen

  Wil je kennis komen maken met Alba-academie? Ben je geïnteresseerd in één van onze coachopleidingen en wil je weten en voelen wat je van een opleiding kunt verwachten? Kom dan naar onze informatiebijeenkomsten. Je ontmoet er onze docenten en ervaart onze manier van werken. Daarnaast proef je van de opleiding door middel van een proefles en kun je er terecht met al je vragen. De informatiebijeenkomst helpt je bij het maken van de juiste keuze. De keuze voor een opleiding die echt bij jouw wensen, vooropleiding en gevoel past!

  Startmomenten Coachopleidingen

  Onze beroepsopleidingen kennen twee startmomenten. Namelijk in het voor- en in het najaar. Tijdens de schoolvakanties geven we geen les. Start je in september met de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner? Je bent dan ongeveer 9 maanden later klaar.

  De 2-jarige Beroepsopleiding tot Coach Senior Practitioner | Counselor kent in het eerste jaar dezelfde startmomenten als de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner. Na dit jaar stroom je door naar Dieper Coachen. Deze vervolgopleiding start altijd in het daaropvolgende najaar. Ben je in het voorjaar gestart met het eerste jaar, dan bieden we bij voldoende doorstromers ook de mogelijkheid om in het voorjaar te starten met Dieper Coachen.

  Direct instromen in vervolgopleidingen en -trainingen

  Heb je de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner al gevolgd? Of heb je een diploma van een vergelijkbare Coach Practitioner? Dan kun je ook direct starten met een van onze vervolgopleidingen. Echt de verdieping in op het gebied van individuele coaching kan bij Dieper Coachen. Wil je juist de team- en organisatiekant op? Kijk dan eens naar de vervolgopleiding Organisatiecoaching.

  De verkorte opleiding Coaching Basics kent meerdere startmomenten in voor- en najaar. Deze stoomcursus coaching is geschikt voor iedereen die coachvaardigheden wil integreren in dagelijkse werkzaamheden, maar geen beroepscoach wil worden. Wil je na deze opleiding meer? Dan is het mogelijk om door te stromen naar Coaching Basics II, of een van onze specialisatietrainingen te volgen.

  Voldoende tijd om te oriënteren

  De informatiebijeenkomsten voor de opleidingen zijn georganiseerd rondom de startmomenten en zijn zodanig ingepland dat je voldoende tijd hebt voor zowel een eerste oriëntatie, als de laatste informatie voordat je een definitieve keuze maakt. Alvast even binnenkijken bij Alba-academie? Bekijk dan onze video!

  Deelname aan de informatiebijeenkomsten is gratis. Aanmelden is wel verplicht.

  Data en locaties informatiebijeenkomsten

  Veldhoven

  Locatie: Alba-academie (Terrein van NH Koningshof)
  Datum: Vrijdag 28 augustus
  Tijd: 14.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)

  Individueel informatiegesprek

  Natuurlijk is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een individueel informatiegesprek. Neem hiervoor contact op met ons op telefoonnummer 040-295 59 99  of per e-mail via secretariaat@alba-academie.nl.

  Aanmelden informatiebijeenkomsten

  Meld je aan voor de informatiebijeenkomst van jouw keuze door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail op het door jou aangegeven e-mailadres.

  De gegevens die je hebt ingevuld, nemen we op in ons relatiebestand. Wij gebruiken deze gegevens om je hierna waar nodig informeren over de informatiebijeenkomst. Uiterlijk na 6 maanden verwijderen we je gegevens weer. Conform AVG heb je het recht om je gegevens in te zien, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op, op telefoonnummer 040-295 59 99 of per e-mail: secretariaat@alba-academie.nl.