Informatiebijeenkomsten Coachopleidingen

Kom proeven van Alba-academie

Wil je kennismaken met Alba-academie, onze opleidingen en docenten? Wil je alvast een voorproefje van onze manier van lesgeven? Bezoek onze informatiebijeenkomsten. Je bent van harte welkom!

BEKIJK ONZE OPLEIDINGENNu inschrijven

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op via:

Maak kennis met onze coachopleidingen

Wil je kennis komen maken met Alba-academie? Ben je geïnteresseerd in één van onze coachopleidingen en wil je weten en voelen wat je van een opleiding kunt verwachten? Kom dan naar onze informatiebijeenkomsten. Je ontmoet er onze docenten en ervaart onze manier van werken, proeft van de opleiding door middel van een proefles en kunt er terecht met al je vragen. De informatiebijeenkomst helpt je bij het maken van de juiste keuze, de keuze voor een opleiding die echt bij jouw wensen, vooropleiding en gevoel past!

De Beroepsopleiding tot Coach Practitioner van Alba-academie kent twee startmomenten: maart en september. Ook de tweejarige Beroepsopleiding tot Coach Senior Practitioner / Counseler kent deze startmomenten. De verkorte opleiding Coaching Basics kent meerdere startmomenten in voor- en najaar.

De informatiebijeenkomsten voor de opleidingen zijn georganiseerd rondom de startmomenten en zijn zodanig ingepland dat je voldoende tijd hebt voor zowel een eerste oriëntatie, als de laatste informatie voordat je een definitieve keuze maakt. Alvast even binnenkijken bij Alba-academie? Bekijk dan onze video!

Deelname aan de informatiebijeenkomsten is gratis. Wel vragen wij je om je via onderstaand formulier aan te melden.

Data en locaties informatiebijeenkomsten

Voor de start in maart 2020 bieden we de volgende informatiebijeenkomsten:

Locatie: Utrecht (Aristo)
Datum: Vrijdag 24 januari
Tijd: 14.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)
Opleidingen: Coaching Basics, Beroepsopleiding tot Coach Practitioner, 2-jarige opleiding tot Coach Senior Practitioner / Counseler

Locatie: Veldhoven – Alba-academie (Terrein van NH Koningshof)
Datum: Vrijdag 21 februari
Tijd: 14.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)
Opleidingen: Coaching Basics, Beroepsopleiding tot Coach Practitioner, 2-jarige opleiding tot Coach Senior Practitioner / Counseler

Individueel informatiegesprek

Natuurlijk is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een individueel informatiegesprek. Neem hiervoor contact op met ons op telefoonnummer 040-295 59 99  of per e-mail via secretariaat@alba-academie.nl.

Aanmelden informatiebijeenkomsten

Meld je aan voor de informatiebijeenkomst van jouw keuze door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail op het door jou aangegeven e-mailadres.

De gegevens die je hebt ingevuld, nemen we op in ons relatiebestand. Wij gebruiken deze gegevens om je hierna waar nodig informeren over de informatiebijeenkomst. Uiterlijk na 6 maanden verwijderen we je gegevens weer. Conform AVG heb je het recht om je gegevens in te zien, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op, op telefoonnummer 040-295 59 99 of per e-mail: secretariaat@alba-academie.nl.