Maak kennis met Alba-academie

Wilt u kennis maken met Alba-academie? Bent u geïnteresseerd in één van onze opleidingen en wilt u weten en voelen wat u van deze opleiding kunt verwachten? Kom dan naar onze informatiebijeenkomsten. U ontmoet er onze docenten en ervaart onze manier van werken, proeft van de opleiding door middel van een proefles en kunt er terecht met al uw vragen. De informatiebijeenkomst helpt u bij het maken van de juiste keuze, de keuze voor een opleiding die echt bij uw wensen, vooropleiding en gevoel past!

De Beroepsopleiding tot Coach Practitioner van Alba-academie kennen twee startmomenten: maart en september. Ook de tweejarige Beroepsopleiding tot Coach Senior Practitioner / Counseler kent deze startmomenten. De verkorte opleiding Coaching Basics kent meerdere startmomenten in voor- en najaar.

De informatiebijeenkomsten voor de opleidingen zijn georganiseerd rondom de startmomenten en zijn zodanig ingepland dat u voldoende tijd heeft voor zowel een eerste oriëntatie, als de laatste informatie voordat u een definitieve keuze maakt.

Deelname aan de informatiebijeenkomsten is gratis. Wel vragen wij u om u via onderstaand formulier aan te melden.

Natuurlijk is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een individueel informatiegesprek. Neemt u hiervoor contact op met ons op telefoonnummer 040-295 59 99 of per e-mail via secretariaat@alba-academie.nl.

Data en locaties informatiebijeenkomsten coachopleidingen start september 2018

» Lees meer

Veldhoven

Datum: vrijdag 17 augustus 2018

Tijd: 14.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur We vragen je om op tijd aanwezig te zijn, zodat we om 14.00 uur ook echt kunnen starten.)

Locatie: Alba-academie, Veldhoven

Opleidingen: Coaching Basics; Beroepsopleiding tot Coach Practitioner; 2-jarige Beroepsopleiding tot Coach Senior Practitioner /Counseler


Arnhem

Datum: vrijdag 31 augustus 2018

Tijd: 14.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur We vragen je om op tijd aanwezig te zijn, zodat we om 14.00 uur ook echt kunnen starten.)

Locatie: Regardz WTC, Arnhem

Opleidingen: Coaching Basics; Beroepsopleiding tot Coach Practitioner; 2-jarige Beroepsopleiding tot Coach Senior Practitioner /Counseler

» Lees minder

Aanmelden informatiebijeenkomsten

Meld u aan voor de informatiebijeenkomst van uw keuze door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail op het door u aangegeven e-mailadres.

Aanmeldformulier informatiebijeenkomsten

    De gegevens die je hebt ingevuld, nemen we op in ons relatiebestand. Wij gebruiken deze gegevens om je hierna waar nodig informeren over de informatiebijeenkomst. Uiterlijk na 6 maanden verwijderen we je gegevens weer. Conform AVG heb je het recht om je gegevens in te zien, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op, op telefoonnummer 040-295 59 99 of per e-mail: secretariaat@alba-academie.nl.