Coachopleidingen

Wil je coach worden? Of ben je al coach en wil je jezelf verder ontwikkelen in het coachvak? Alba-Academie verzorgt coachopleidingen voor elk niveau. Van basis tot senior. Daarnaast bieden we coachopleidingen waarmee je jezelf kunt specialiseren tot bijvoorbeeld organisatiecoach of traumacoach en we hebben een uitgebreide selectie aan trainingen om jouw kennis up-to-date te houden.

Informatiebijeenkomsten vrachtschip met veel containers

Informatiebijeenkomsten

Wil je kennismaken met Alba-academie, onze coaching opleidingen en docenten? Wil je alvast een voorproefje van onze manier van lesgeven? Bezoek onze informatiebijeenkomsten. Je bent van harte welkom!

Lees meer
coaching basics de basisvaardigheden van coaching

Coaching Basics

Na deze stoomcursus ben je in staat om op een coachende manier gesprekken te voeren en de basisvaardigheden te integreren in je dagelijkse werkzaamheden en adviesstijl. Ook ben je vaardiger geworden in communicatie en (zelf)reflectie.

Lees meer
coach-practitioner

Coach Practitioner

Maak van je passie je beroep. Leer het coachvak van de allerbeste vakdocenten. Aan het eind van de opleiding is je rugzak gevuld met een scala aan methoden en technieken en ben je er helemaal klaar voor om je eigen coachpraktijk te starten of als intern coach aan de slag te gaan.

Lees meer
Coach Senior Practitioner 2-jarige opleiding

Coach Senior Practitioner

Leer professioneel coachen op het snijvlak van coaching, counseling en therapie. Zet jezelf in als instrument en richt jouw interventies op datgene wat voor de cliënt ten diepste relevant is. Kom snel tot de kern, durf scherp te werken. Begeleid diepgaande, individuele veranderprocessen.

Lees meer
Dieper coachen - druppel

Dieper Coachen

Zet de volgende stap in coaching. Verdiep je coachkennis en -kunde en leer individueel coachen op identiteits- en zingevingsniveau. Zet jezelf in als instrument, voorbij de methodieken. De vervolgopleiding Dieper Coachen leidt je op tot Coach Senior Practitioner/counselor.

Lees meer
Integrale traumacoaching

Integrale Traumacoaching

Tijdens de opleiding Integrale Traumacoaching leg je een fundament van kennis en kunde over psychotrauma en leer je werken met integrale methodieken en jezelf als instrument om je cliënt vanuit een veilige bedding te begeleiden bij traumaverwerking en herstel van lichaam & geest, op weg naar heelheid.

Lees meer
organisatiecoaching - vervolgopleiding professioneel coachen in organisaties

Systemische Organisatiecoaching

Organisaties zijn complexe systemen. Bewegen, veranderen, leren en ontwikkelen gaan binnen een organisatie meestal niet zonder slag of stoot. Als Organisatie Coach werk je met weerstand als richtingaanwijzer en begeleid je medewerker, team en organisatie naar gezondheid en groei.

Lees meer

Alle coachopleidingen centraal

Wil je de basishouding en vaardigheden van coaching leren, maar geen coach van beroep worden? Dan is een coaching foundation opleiding, zoals onze Coaching Basics een geschikte basis coachopleiding. Wil je wél beroepsmatig leren coachen, bekijk dan de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner. En omdat jij, als coachprofessional en als mens, je vakkennis en -kunde wil bijhouden, wil blijven reflecteren op jouw professionele handelen en nooit uitgeleerd raakt, bieden wij permanente educatie. Je verdieping en verbreding verkrijg je o.a. door de opleidingen Dieper Coachen, Organisatie coaching en Integrale Traumacoaching.

Volledig geaccrediteerd

Als coach zet je mensen, teams of organisaties in beweging.  Een prachtig vak dat zich bezig houdt met het leerproces, verandering en persoonlijke ontwikkeling van mensen. Als je jezelf wil ontwikkelen tot coach, is een professionele coachopleiding dé juiste basis. Wanneer je zoekt naar een coachingsopleiding die past en professioneel is, mag je accreditaties verwachten. Met onze accreditaties bij NOBCO  (EQA Accreditatie volgens de meest recente NOBCO en EMCC richtlijnen) en het LVSC ben jij gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Daarnaast ontvang je bij onze opleidingen een door CPION erkend post-hbo diploma waarmee je opgenomen wordt in het Abituriëntenregister.

Jouw voordelen

  • Opleidingen ontwikkeld door vakspecialisten
  • Helder lesmateriaal
  • Uitgebreide accreditatie
  • Post-hbo diploma
  • Coaching opleidingen sinds 2003

Coachopleiding en dan?

Afhankelijk van jouw doelen en wensen kies je een opleiding. Ook nadat je je diploma behaald hebt, kunnen wij je verder helpen. Na onze opleiding beschik je over de juiste coachvaardigheden om als coach aan de slag te gaan, maar dat maakt je niet automatisch een succesvol ondernemer. Zo helpen we bijvoorbeeld met de masterclass “Van Coachdroom naar Droompraktijk” beginnende coaches op weg met de start van hun eigen coachpraktijk.

Starten met een Coachopleiding

Benieuwd naar de coachopleidingen van Alba-Academie? Schrijf je in voor een Gratis Informatiebijeenkomst. Natuurlijk kun je ook gewoon alle informatie vinden op de pagina’s van de opleidingen. Heb je nu al een vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag naar de juiste opleiding en beantwoorden geheel vrijblijvend alle vragen.

Comments are closed.