Leer het coachvak van de specialist

Coaching is een prachtig vak dat zich bezig houdt met het leerproces, de verandering en ontwikkeling van individuele mensen, teams of organisaties. Als u beroepsmatig wilt leren coachen en uw (persoonlijk) leiderschap wilt versterken, dan bent u bij Alba-academie op de juiste plek.

Alba-academie is de specialist in post-HBO coach & counseling opleidingen. Wij werken doelgericht met liefde en bezieling aan Welzijn, Welvaart en Wijsheid voor mens en organisatie. Want mensen die schitteren creëren organisaties die schitteren. In onze visie kan kennis niet zonder wijsheid, ratio niet zonder emotie, feiten & cijfers niet zonder intuïtie, leiderschap niet zonder coaching, actie niet zonder reflectie en groei niet zonder weerstand. Inclusive Leadership, noemen we dat.

De basisopleidingen worden gevormd door Coaching Basics (Foundation niveau) en de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner (Practitioner niveau, fundament voor beroepsmatige individuele coaching). En omdat u, als coachprofessional en als mens, uw vakkennis en -kunde wilt bijhouden, wilt blijven reflecteren op uw professionele handelen en nooit uitgeleerd raakt, bieden wij permanente educatie. Uw verdieping en verbreding verkrijgt u bijvoorbeeld door de opleidingen Dieper Coachen (vervolgopleiding tot Counseler), Professioneel Coachen in Organisaties (vervolgopleiding tot Organisatie Coach) of de supervisiegroepen. Als kers op de taart kunt u vanaf januari 2019 starten met onze Masterclass Inclusive Life.

Maak kennis met de open opleidingen van Alba-academie!

plus Informatiebijeenkomsten Coachopleidingen

plus Coaching Basics

plus Coaching Basics II

plus 2-jarige Opleiding tot Coach Senior Practitioner | Counseler

plus 1-jarige Beroepsopleiding tot Coach Practitioner

plus Dieper Coachen – vervolgopleiding tot Coach Senior Practitioner | Counseler

plus Professioneel Coachen in Organisaties – vervolgopleiding tot Organisatie Coach

plus Integrale Traumacoaching