Incompany

Ondersteuning op maat voor alle niveaus van de organisatie

Iedere organisatie is uniek, iedere vraag is uniek. Alba-academie biedt een maatwerk incompany invulling voor vragen rondom team- en organisatieontwikkeling en opleidingsbehoeften op het gebied van leiderschap. Samen met jou werken wij aan Welzijn, Welvaart en Wijsheid voor je organisatie.

ADVIESGESPREK

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op via:

Maatwerk programma

Passend bij organisatiedoelen
Impact op alle organisatielagen
Toegepast op organisatievraag

Bouwen aan een gezonde organisatie

Alba-academie wil samen met jou bouwen aan een gezonde en florerende organisatie. Onze missie is niet voor niets Welzijn, Welvaart en Wijsheid voor mens én organisatie. Want mensen die schitteren, creëren organisaties die schitteren. Als geen ander weten wij dat schitteren niet kan zonder schuren. Organisaties zijn van nature ontwikkelingsgericht. Ze hebben de wil om te leren en te veranderen. Dit brengt een organisatie tot groei. En groei kan nou eenmaal niet zonder “weerstand”. Maar wat als het schuren zorgt voor interne onrust en onvrede, waardoor transities dreigen te stagneren?

Incompany & maatwerk

Met een incompany aanpak op maat begeleiden we organisaties bij veranderprocessen, reorganisaties en teamontwikkelingen. Dit kunnen intensieve trajecten zijn. We zijn niet van de quick wins, wij willen verbinden. Zo brengen we hardnekkige, vaak saboterende patronen in kaart. We dagen respectvol uit. Stellen lastige vragen. Confronteren. Zetten onorthodoxe interventies in. Maken bespreekbaar wat onbespreekbaar is. Coachen en trainen, om zo duurzame transities in gang te zetten. Tijdens zulke trajecten wordt er veel gewerkt met thema’s die medewerkers zelf inbrengen. Dit gebeurt op een praktische en reflecterende manier. Daar waar gewenst of nodig, maken we gebruik van testen en assessments (0-meting). Vanuit deze harde methodieken, maken we verbinding met de onderstroom.

Professionals & trainers

De trainers van Alba-academie zijn specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van organisatieontwikkeling, verandermanagement en team- en organisatiecoaching. Zelfstandig werkende specialisten met een gemeenschappelijk doel: het ontwikkelen van mensen, teams en bedrijven in al hun facetten. Samen met de organisatie bekijken zij wat er nodig is om medewerker, team en organisatie te laten bloeien en groeien. Afhankelijk van de organisatievraag kunnen onze trainers, met ieder hun eigen expertise, ingezet worden.

Wil je weten wat wij kunnen betekenen?

Nodig ons eens uit voor een eerste kennismaking. We gaan graag het echte gesprek met je aan. Bel ons 085-200 8000

Comments are closed.