Masterclass ‘Van Coachdroom naar Droompraktijk’

Afgestudeerd als coach….en dan? Divera van der Elst helpt beginnende coaches op weg met de start van hun eigen coachpraktijk. Want, goed kunnen coachen maakt je immers nog geen succesvol ondernemer.

4 oktober 2022

Veldhoven

1 dag en 1 online sessie

Investering:

Algemeen € 395,00
Alba-Studenten € 325,00

DIRECT INSCHRIJVEN

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op via:

Startdatum en locatie

4 oktober 2022
1 dag
Veldhoven

Totale investering

Algemeen € 395,00
Alba-studenten € 325,00
DIRECT INSCHRIJVEN

Masterclass Van Coachdroom naar Droompraktijk

Je bent al even als student bezig met onze coachopleiding en misschien sta je al aan de vooravond van je eigen praktijk. Je staat te popelen om te starten als coach en toch….

Vragen spoken door je hoofd, zoals: ‘Kunnen cliënten mij wel vinden?’ ‘Mag ik eigenlijk wel geld vragen voor wat ik doe; ik ben pas net begonnen?’ ‘Ben ik wel goed genoeg in wat ik doe en wie zit daar dan op te wachten?’ ‘Hoe onderscheid ik mij van andere coaches?’ Deze vragen houden je misschien wel tegen om te gaan doen wat je het liefst doet. Goed kunnen coachen maakt je immers nog niet meteen een goede ondernemer.

Groeien als startend coach én ondernemer

Vragen en twijfel zijn heel begrijpelijk. Daarom verzorgt Divera van der Elst, de coach voor beginnende coaches én oud-student van Alba-academie, de masterclass Van Coachdroom naar Droompraktijk, speciaal voor studenten van de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner.

Divera helpt je op een praktische wijze bij het inzetten van de volgende stap naar zelfstandig ondernemerschap. Want ook zij heeft alle twijfels, vragen en problemen van een beginnende coach ontmoet op haar pad naar succes.

Ze neemt je tijdens de training mee naar haar eigen hobbelige reis met vallen en opstaan. Ze geeft waardevolle tips, stelt vragen, doet oefeningen en ze helpt je groeien als startend coach én ondernemer. Alles zodat jij een vliegende start kunt maken en kunt schitteren in je eigen praktijk.

Trainer

Divera van der elst

Trainer Divera van der Elst: ‘Toen ik als coach een verschil wilde maken in de wereld, had ik geen idee dat ik daar het ondernemerschap bij cadeau kreeg. Mijn droombeeld was een lekker gevulde praktijk; elke dag boeiende gesprekken voeren en mensen helpen. Dat was waar ik het voor deed. Maar de praktijk was weerbarstiger. Voordat je mensen kunt gaan coachen, moet je ze wel in je mooi ingerichte praktijkruimte zien te krijgen! Hoe houd je het leuk én ben je goed voorbereid?’

Praktische informatie over de Masterclass ‘Van Coachdroom naar Droompraktijk’

Locatie:

De training vindt plaats op de trainingslocatie van Alba-academie in Veldhoven (nabij Eindhoven).

De terugkomsessie vindt online plaats.

Trainingsdag najaar:

Dinsdag 4 oktober 2022: 10.00 – 17.00 uur

Online vervolgsessie: dinsdag 4 april 2023: 14.00 – 16.00 uur

Investering:

Stap over de drempel en doe mee. Deze waardevolle dag vol handige en persoonlijke tips en tricks over het starten van een succesvolle eigen coachpraktijk bieden we aan voor € 395,00.

Ben je (oud-) student van Alba-academie, dan bedraagt de investering € 325,00.

Bovendien verzorgt Divera zo’n 6 tot 7 maanden na de Masterclass een online sessie. Tijdens deze twee uur durende webinar ga je aan de slag met vragen en uitdagingen die je bent tegengekomen bij het maken van jouw stap naar zelfstandig ondernemerschap. Door jouw ervaringen met elkaar te bespreken in de groep, leer je van elkaar. Deze webinar is bij de prijs van de  masterclass inbegrepen.

Ik schrijf me in voor de Masterclass van Coachdroom naar Droompraktijk