Masterclass ‘Van Coachdroom naar Droompraktijk’

Afgestudeerd als coach….en dan? Divera van der Elst helpt beginnende coaches op weg met de start van hun eigen coachpraktijk. Want, goed kunnen coachen maakt je immers nog geen succesvol ondernemer.

14 oktober 2024

Veldhoven

Investering:

Algemeen € 245,00
Alba-Studenten
€ 190,00

DIRECT INSCHRIJVEN

Startdatum en locatie

14 oktober 2024
Veldhoven

Totale investering

Algemeen € 245,00
Alba-studenten € 190,00
DIRECT INSCHRIJVEN

Masterclass Van Coachdroom naar Droompraktijk

Je bent al even als student bezig met onze coachopleiding en misschien sta je al aan de vooravond van je eigen praktijk. Je staat te popelen om te starten als coach en toch….

Vragen spoken door je hoofd, zoals: ‘Kunnen cliënten mij wel vinden?’ ‘Mag ik eigenlijk wel geld vragen voor wat ik doe; ik ben pas net begonnen?’ ‘Ben ik wel goed genoeg in wat ik doe en wie zit daar dan op te wachten?’ ‘Hoe onderscheid ik mij van andere coaches?’ Deze vragen houden je misschien wel tegen om te gaan doen wat je het liefst doet. Goed kunnen coachen maakt je immers nog niet meteen een goede ondernemer.

Groeien als startend coach én ondernemer

Vragen en twijfel zijn heel begrijpelijk. Daarom verzorgt Divera van der Elst, de coach voor beginnende coaches én oud-student van Alba-academie, de masterclass Van Coachdroom naar Droompraktijk, speciaal voor studenten van de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner.

Divera helpt je op een praktische wijze bij het inzetten van de volgende stap naar zelfstandig ondernemerschap. Want ook zij heeft alle twijfels, vragen en problemen van een beginnende coach ontmoet op haar pad naar succes.

Ze neemt je tijdens de training mee naar haar eigen hobbelige reis met vallen en opstaan. Ze geeft waardevolle tips, stelt vragen, doet oefeningen en ze helpt je groeien als startend coach én ondernemer. Alles zodat jij een vliegende start kunt maken en kunt schitteren in je eigen praktijk.

Trainer

Divera van der elst

Trainer Divera van der Elst: ‘Toen ik als coach een verschil wilde maken in de wereld, had ik geen idee dat ik daar het ondernemerschap bij cadeau kreeg. Mijn droombeeld was een lekker gevulde praktijk; elke dag boeiende gesprekken voeren en mensen helpen. Dat was waar ik het voor deed. Maar de praktijk was weerbarstiger. Voordat je mensen kunt gaan coachen, moet je ze wel in je mooi ingerichte praktijkruimte zien te krijgen! Hoe houd je het leuk én ben je goed voorbereid?’

Praktische informatie over de Masterclass ‘Van Coachdroom naar Droompraktijk’

Locatie:

De training vindt plaats op de trainingslocatie van Alba-academie in Veldhoven (nabij Eindhoven).

Trainingsdag :

Maandag 14 oktober 2024: 10.00 – 17.00 uur

Investering:

Stap over de drempel en doe mee. Deze waardevolle dag vol handige en persoonlijke tips en tricks over het starten van een succesvolle eigen coachpraktijk bieden we aan voor € 245,00.

Ben je (oud-) student van Alba-academie, dan bedraagt de investering € 190,00.

Strippenkaart:

Mocht je nog extra gebruik willen maken van de expertise van Divera van der Elst dan kun je gebruik maken van de Online Coachen Strippenkaart. Zij staat als coach tot je beschikking voor die momenten dat je even wat morele steun nodig hebt in het zelfstandig ondernemerschap. Hiervoor kun je drie losse uren opnemen voor een privé consult via Zoom of telefoon.

De totaal prijs van de strippenkaart bedraagt: € 375,00.

Voor meer informatie zie Hulp bij Online Coaching.

Ik schrijf me in voor de Masterclass van Coachdroom naar Droompraktijk

Comments are closed.