Masterclass ‘Professionele Ethiek in Organisaties’ met netwerkborrel

Hoe breng je als professional ethiek tot leven in je werk en in je organisatie? Deze oriënterende masterclass geeft daar antwoord op door je het belang van ethiek in de organisatiecontext te laten inzien, je ethisch bewustzijn te vergoten en je te laten oefenen met ethische dilemma’s.

1 oktober 2024

Veldhoven

Investering:

Algemeen € 155,00

DIRECT INSCHRIJVEN

Startdatum en locatie

1 oktober 2024
Veldhoven

Totale investering

Algemeen € 155,00
DIRECT INSCHRIJVEN

Masterclass Professionele Ethiek in Organisaties

Je bent je steeds meer bewust van het belang en de waarde van een een ethische cultuur in jouw organisatie. Of je wordt in je werk geconfronteerd met ethische dilemma’s en je wilt weten hoe je die kunt oplossen.

Hoe dan ook, je wilt je denken over professionaliteit en ethiek voeden met actuele kennis en inzichten. Je wilt praktische handvatten krijgen en sparren met andere professionals over de dimensies van professionele- en bedrijfsethiek.

Oriënteren op professionele- en bedrijfsethiek.

Een duurzame ethische cultuur in een organisatie staat garant voor een veilige werkomgeving, gelukkige, loyale en meer productieve werknemers, en een goede reputatie voor het bedrijf. Voorwaarde is een gezonde balans tussen de persoonlijke en professionele waardensystemen van werknemers, en de ethische duurzaamheid van de organisatie.

Een evenwicht dus tussen de waarden die werknemers volgen in hun privé levens en de waarden die ze (moeten) volgen in hun werk. De vraag is nu: hoe breng je ethiek tot leven in werk en privé? De Masterclass Professionele Ethiek in Organisatie geeft daar antwoord op door deelnemers het belang van ethiek in werk en privé te laten inzien, het ethisch bewustzijn te vergoten en enkele handvatten aan te reiken bij het herkennen en oplossen van ethische dilemma’s waarmee ze in hun werk te maken (kunnen) krijgen.

Kortom, een oefening in ‘bedrijfsethiek in vogelvlucht’.

Netwerken

Na deze interactieve masterclass heb je de gelegenheid om onder het genot van een drankje te netwerken, en met vakgenoten en de docent na te praten over dit boeiende en actuele onderwerp.

Trainer

Johan Bouwer heeft ruime ervaring in het geven van onderwijs, trainingen en seminars in ethiek, o.a. als Lector Ethiek in Onderneming en Professie en Hoogleraar Geestelijke Zorg in de Gezondheidszorg

Praktische informatie over de Masterclass ‘Professionele Ethiek in Organisaties’

Locatie:

De training vindt plaats op de trainingslocatie van Alba-academie in Veldhoven (nabij Eindhoven).

Trainingsdag :

Woensdag 1 oktober 2024: 13.30- 16.00 uur, aansluitend netwerkborrel

Investering:

Deze waardevolle middag dag vol kennis, inzicht, praktische handvatten en netwerkmogelijkheid bieden we aan voor € 155,00.

Ik schrijf me in voor de Masterclass Professionele Ethiek in Organisaties

Gegevens student

Op officiële documenten zoals diploma’s en certificaten wordt de geboortenaam (ook wel ‘meisjesnaam’ genoemd) vermeld, zoals die in de Basisregistratie Personen bekend is.
Ik heb mijn coachopleiding op minimaal Foundation niveau gevolgd bij:

Betaling

Comments are closed.