Onze medewerkers

Onze vaste medewerkers van Alba-academie staan dagelijks voor je klaar op ons kantoor in Veldhoven. Lees meer over het Alba-team.

Directie Alba-academie

Suzanne Smeenge – Algemeen directeur, kerntrainer en coach

Alba-academie staat onder leiding van Suzanne. Ze heeft jarenlange ervaring in managementfuncties en op het gebied van leiderschapsontwikkeling, (executive) coaching en trauma begeleiding. Naast het directeurschap ligt haar passie bij het trainen en coachen van studenten en cliënten. Suzanne is kerndocent van de vervolgopleiding Dieper Coachen. Zowel in het leiderschap als in het trainen en coachen houdt zij onze missie levend: het (terug)brengen van passie en bezieling in mens, team en organisatie.

Medewerkers Alba-academie

Anneli Janssen – Opleidingscoördinator

Anneli is verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van alle opleidingen en trainingen. Ze coördineert, organiseert en verzorgt de planning van programma’s, examens, diplomering, opleidingslocaties en lesmaterialen. Anneli geeft geïnteresseerden alle informatie om weloverwogen met een opleiding of training aan Alba-academie te kunnen starten en is het eerste aanspreekpunt voor studenten. Daarnaast heeft zij zelf de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner succesvol doorlopen en is ze een tijd werkzaam geweest als coach. Samen met Tanja vormt Anneli het secretariaat van Alba-academie.

Tanja der Kinderen – Administratief medewerker & gastvrouw

Tanja zorgt voor de studentenadministratie. Zij verwerkt de inschrijvingen en verzorgt de facturatie. Voor vragen over inschrijfprocedures en facturen kun je direct contact met haar opnemen. Ze heeft zelf Coaching Basics en diverse trainingen gevolgd. Samen met Anneli vormt Tanja het secretariaat van Alba-academie.

Tanja combineert haar taken als administratief medewerker met haar passie voor het gastvrouwschap. Op onze locatie in Veldhoven zorgt Tanja er samen met Annemiek voor dat onze studenten een warm welkom krijgen en in de watten gelegd worden.

Annemiek Beerens – Gastvrouw

Annemiek is onze gastvrouw. Zij verwelkomt je graag op onze locatie in Veldhoven, waar zij ervoor zorgt dat je niets tekort komt.