Onze medewerkers

Onze medewerkers van Alba-academie staan dagelijks voor je klaar op ons kantoor in Veldhoven. We werken met een klein en gedreven team. Maak kennis met het Alba-team.

Directie Alba-academie

Suzanne Smeenge

Suzanne Smeenge – Algemeen directeur, eigenaar, kerntrainer en coach

Alba-academie staat onder leiding van Suzanne. Ze heeft jarenlange ervaring in managementfuncties en op het gebied van leiderschapsontwikkeling, (executive) coaching en trauma begeleiding. Naast het directeurschap en eigenaarschap ligt haar passie bij het trainen en coachen. Suzanne is kerndocent van de vervolgopleidingen Dieper Coachen en Integrale Traumacoaching. Zowel in het leiderschap als in het trainen en coachen houdt zij onze missie levend: het (terug)brengen van passie en bezieling in mens, team en organisatie.

Medewerkers Alba-academie

Tanja der Kinderen – Administratief Service Coördinator

Tanja zorgt voor de administratie. Zij verwerkt inschrijvingen en de facturatie. Deze taken combineert ze met haar passie voor het gastvrouwschap. Tanja is al sinds 2013 werkzaam bij Alba-academie. Eerst als gastvrouw en later op het secretariaat. Van origine werkte ze als doktersassistent, maar stapte ze uit het arbeidsproces ten behoeve van de zorg voor haar dochter met verstandelijke beperking. Gelukkig kwam daarna Alba-academie op haar pad en voelt ze zich als een vis in het water.

Tanja is moeder van drie volwassen dochters en is inmiddels ook oma. Er is al een tweede kleinkind onderweg. Ze houdt van wandelen, sporten, uit eten gaan en gaat graag naar kleinschalige muziekfestivals. Maar ze vindt het ook heerlijk om op de bank te relaxen met boek of film. En met af en toe haar kleinkind of dochters op bezoek is haar vrije tijd aardig gevuld. Tanja houdt van het leven en de mooie en leuke dingen die het brengt.

Hanneke Hoens – Opleidingscoördinator

Hanneke is opleidingscoördinator en docent. Ze denkt, werkt, organiseert en creëert mee voor het draaien van de opleidingen en trainingen binnen Alba-academie. Ze zet graag uitdagingen om in resultaten. Ze heeft zelf de opleiding Dieper Coachen gevolgd in 2020.

Ze heeft een volwassen samengesteld gezin en geniet van haar hobby’s zoals beeldhouwen, schilderen, saxofoon spelen, wandelen en motorrijden.

Germa Holtus – Programma- en Opleidingsmanager

Germa zet zich in om programma- en opleidingsvraagstukken in goede banen te leiden. Zelf heeft zij in 2008 de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner afgerond bij Alba-academie. Met haar diploma op zak heeft zij veel ervaring opgedaan in verschillende organisaties als leidinggevende bij verandermanagement, teamontwikkeling en als professioneel coach en trainer.

Germa’s passie ligt bij training en ontwikkeling. Hierbij onderscheidt ze zich met haar humor. Ze geniet ervan anderen te triggeren en te helpen bewust worden van andere ideeën.

Annemieke Wijngaards

Annemieke Wijngaards – Opleidingscoördinator

Annemieke is opleidingscoördinator. Ze ondersteunt, denkt en doet mee, zodat de opleidingen binnen Alba-academie kunnen draaien. Ze heeft zelf de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner gevolgd en in 2014 behaalde ze er haar diploma Dieper Coachen. Bij Alba-academie ging destijds haar vuurtje aan. Nu is ze terug om als lid van het Alba-team het vuurtje door te geven.

Buiten werk besteedt ze haar tijd aan haar gezin met twee jonge kinderen. Zij coacht op professioneel gebied en vindt haar ontspanning tijdens improvisatietoneel en het wandelen in de natuur.

Annemiek Beerens

Annemiek Beerens – Gastvrouw

Annemiek is onze gastvrouw. Zij verwelkomt je graag op onze locatie in Veldhoven en zorgt ervoor dat de lunch en tussendoortjes altijd op tijd klaarstaan. Annemiek werkt sinds 2015 bij Alba-academie. Zorgen voor anderen zit in haar genen. Van oorsprong is ze activiteitenbegeleidster bij somatische/dementerende ouderen. Dit is goed te combineren met haar job als gastvrouw.

Annemiek is getrouwd met Thom en ze hebben drie volwassen kinderen. In haar vrije tijd houdt ze van creatief bezig zijn en is ze altijd druk in de tuin. Maar ook lezen, schilderen, tennis en korfbal doet ze graag. En een terrasje pakken hoort daar zeker bij.

Comments are closed.