Onze medewerkers

Onze medewerkers van Alba-academie staan dagelijks voor je klaar op ons kantoor in Veldhoven. We werken met een klein en gedreven team. Maak kennis met het Alba-team.

Directie Alba-academie

Suzanne Smeenge

Suzanne Smeenge – Algemeen directeur, eigenaar, kerntrainer en coach

Alba-academie staat onder leiding van Suzanne. Ze heeft jarenlange ervaring in managementfuncties en op het gebied van leiderschapsontwikkeling, (executive) coaching en trauma begeleiding. Naast het directeurschap en eigenaarschap ligt haar passie bij het trainen en coachen. Suzanne is kerndocent van de vervolgopleidingen Dieper Coachen en Integrale Traumacoaching. Zowel in het leiderschap als in het trainen en coachen houdt zij onze missie levend: het (terug)brengen van passie en bezieling in mens, team en organisatie.

Medewerkers Alba-academie

Anneli Janssen

Anneli Janssen – Programma- en Opleidingsmanager

Anneli is verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van alle opleidingen en trainingen. Na jarenlang op detacheringsbasis op het gebied van trainen en coördineren te hebben gewerkt in het bankwezen, was ze toe aan een andere stap. In die zoektocht kwam Alba-academie weer op haar pad. Anneli volgde namelijk in 2007 de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner. Sinds december 2019 is ze werkzaam als programma- en opleidingsmanager. Ze coördineert en organiseert de planning van programma’s, examens, diplomering, opleidingslocaties en lesmaterialen. Samen met Tanja vormt Anneli het secretariaat van Alba-academie.

Anneli is getrouwd met Robert en ze hebben twee zonen, Rob en Bas, die allebei studeren en op kamers wonen. In haar privétijd leest ze graag, wandelt ze met haar hond Flow en tennis en golft ze regelmatig met man/vriendinnen. Ook vindt ze het leuk om uit eten te gaan en festivals te bezoeken.

Tanja der Kinderen

Tanja der Kinderen – Administratief Service Coördinator

Tanja zorgt voor de administratie. Zij verwerkt inschrijvingen en de facturatie. Deze taken combineert ze met haar passie voor het gastvrouwschap. Tanja is al sinds 2013 werkzaam bij Alba-academie. Eerst als gastvrouw en later op het secretariaat. Van origine werkte ze als doktersassistent, maar stapte ze uit het arbeidsproces ten behoeve van de zorg voor haar dochter met verstandelijke beperking. Gelukkig kwam daarna Alba-academie op haar pad en voelt ze zich als een vis in het water.

Tanja is moeder van drie volwassen dochters en is inmiddels ook oma. Er is al een tweede kleinkind onderweg. Ze houdt van wandelen, sporten, uit eten gaan en gaat graag naar kleinschalige muziekfestivals. Maar ze vindt het ook heerlijk om op de bank te relaxen met boek of film. En met af en toe haar kleinkind of dochters op bezoek is haar vrije tijd aardig gevuld. Tanja houdt van het leven en de mooie en leuke dingen die het brengt.

Annemieke Wijngaards

Annemieke Wijngaards – Opleidingscoördinator

Annemieke is opleidingscoördinator. Ze ondersteunt, denkt en doet mee, zodat de opleidingen binnen Alba-academie kunnen draaien. Ze heeft zelf de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner gevolgd en in 2014 behaalde ze er haar diploma Dieper Coachen. Bij Alba-academie ging destijds haar vuurtje aan. Nu is ze terug om als lid van het Alba-team het vuurtje door te geven.

Buiten werk besteedt ze haar tijd aan haar gezin met twee jonge kinderen. Zij coacht op professioneel gebied en vindt haar ontspanning tijdens improvisatietoneel en het wandelen in de natuur.

Annemiek Beerens

Annemiek Beerens – Gastvrouw

Annemiek is onze gastvrouw. Zij verwelkomt je graag op onze locatie in Veldhoven en zorgt ervoor dat de lunch en tussendoortjes altijd op tijd klaarstaan. Annemiek werkt sinds 2015 bij Alba-academie. Zorgen voor anderen zit in haar genen. Van oorsprong is ze activiteitenbegeleidster bij somatische/dementerende ouderen. Dit is goed te combineren met haar job als gastvrouw.

Annemiek is getrouwd met Thom en ze hebben drie volwassen kinderen. In haar vrije tijd houdt ze van creatief bezig zijn en is ze altijd druk in de tuin. Maar ook lezen, schilderen, tennis en korfbal doet ze graag. En een terrasje pakken hoort daar zeker bij.