Coaching – Ik zoek een coach

Coaching gaat over het stimuleren en ondersteunen van leer, groei- en veranderprocessen bij mensen, teams en organisaties. Vaak weten we heel goed wat we niet meer willen en willen we dingen anders doen. Toch houdt iets ons tegen om echt te veranderen, weten we niet precies hoe, of vallen we weer terug in oude patronen. Een coach is de sparringspartner die vanuit een open houding de juiste vragen stelt, doorvraagt en je een respectvolle en kritische spiegel voorhoudt. Een coachgesprek geeft nieuwe perspectieven en inzichten. Zodat jij stappen kunt zetten en doelen kunt bereiken in je werk en je leven.

Ben je op zoek naar een deskundige coach? De trainers en docenten van Alba-academie staan stevig in de dagelijkse praktijk van het coachen. Zij zetten hun kennis en kunde in in individuele coachtrajecten (particulier of binnen een bedrijf), teamcoaching en bedrijfscoaching. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, telefonisch op 085-200 8000 of stuur een e-mail naar secretariaat@alba-academie.nl.

Het kompas wijst je de weg

Ik zoek een coach

Of je nu op zoek bent naar een persoonlijke coach, lifecoach, vitaliteitscoach, burn-out coach, loopbaancoach of executive coach, bij de professionals van Alba-academie vind je de individuele coach die bij jou past.

Lees meer
Ik zoek een teamcoach

Ik zoek een teamcoach

Er zijn veel vragen waar teams en directies mee worstelen, er kan veel misgaan in de groepsdynamica en in de teamontwikkeling. De deskundige en ervaren Alba-Teamcoaches helpen je om deze en andere vragen duurzaam op te lossen.

Lees meer
ik zoek een bedrijfscoach

Ik zoek een bedrijfscoach

Of een probleem zich nu voordoet binnen de directie, of op een lager executive niveau, een organisatie- of bedrijfscoach kan je helpen om weerstanden te doorbreken en lastige situaties, niet-functionerende dynamieken en miscommunicatie in jouw organisatie weer vlot te trekken.

Lees meer
Divera van der Elst Online Coaching

Ik zoek hulp bij Online Coaching

Het kan een tijdelijke oplossing, of een blijvend aanbod voor je zijn. Online Coaching wordt steeds populairder. Hulp nodig bij jouw ontwikkeling als online coach? Je hoeft niet meteen te investeren in een dure opleiding of een langdurig traject. We bieden 1-op-1 hulp, in te zetten wanneer jij dat wil!

Lees meer

Comments are closed.