Persoonlijke Coach – De professionele coaches van de Alba-academie heten u graag welkom!

Herkent u dit?
“Ik doe dit werk wel, maar ik bén dit niet”
“Ik kom er niet meer uit, hoe moet ik deze knoop doorhakken?”
“Hoe kan ik sterker in mijn schoenen staan?”
“Waarom kan ik nou geen NEE zeggen?”
“Nu heb ik alwéér mot met een manager, hoe kan dat nou?!”
“Ik voel me uitgeput en kan me niet meer concentreren.”
U heeft de eerste stap naar de coach genomen

Of het nu over werk gaat of privé, mensen hebben 1001 redenen om eens te praten met een goede coach. U komt verder met een deskundige sparringpartner die u niet alleen begrijpt maar u ook de juiste vragen stelt en u respectvol een spiegel voorhoudt, zodat u nieuwe inzichten krijgt, nieuwe stappen kunt zetten en uw doelen kunt bereiken in uw werk en in uw leven.

En of u nu op zoek bent naar een privé coach, life coach, loopbaan coach of een management coach, bij de professionals van de Alba vindt u de persoonlijke coach die bij u past. De Alba-coaches zijn doorgewinterde topcoaches met heel veel ervaring en meesterschap. Ze bieden u een vakkundig oor.

Maak eens een afspraak, het eerste gesprek is verkennend en kost u niets. Vaak is een kort traject van 5 á 6 sessies al voldoende om weer ruimte en kracht te voelen. De eerste stap is gezet, aarzel niet om ons te bellen (040-2955999) of te mailen (secretariaat@alba-academie.nl) voor een afspraak. De Alba-coaches zitten door heel Nederland. Waarom zou u langer wachten?