Start training Mannenkracht

Datum / Tijd
Date(s) - 14/11/2024
Hele dag

Locatie
Alba-academie


De brandstof voor jouw (werk)leven

Durf jij als man het aan het onbekende te ontmoeten? Ben jij bereid de strijd met je eigen weerstand aan te gaan? Heb jij het lef jouw waarheid in de weegschaal te leggen? Tijdens deze training met andere mannen ontwikkel je een stevigere bedding voor jouw leiderschap.

Je hebt het gevoel in je leiderschap er ‘tussenin te staan’, je bent zoekend, je weet niet wat je met concrete situaties aan moet. Je communicatie blokkeert, terwijl je juist je punt had willen maken. Je waait met de winden mee, terwijl je het diep van binnen niet eens bent. Of je maakt je verbaal sterk om je wil op te leggen, waarbij je jezelf achteraf afvraagt of dit de juiste manier was, omdat je de ander juist zo graag de ruimte geeft.

Je bent niet de enige. Net als vele andere mannen, voel je vaak spanning en onrust in jouw leidersrol. Tijdens deze training, ga je samen, in verbinding, de diepte in. Met mannen die jou spiegelen, die jou ondersteunen in jouw proces, die jouw obstakels helpen overwinnen en jij die van hen.

Leave A Comment