Training Mannenkracht

De brandstof voor jouw (werk)leven

Je weet pas waar je voor staat, als je het ’geheel’ hebt waargenomen…hebt gezien wat je niet kent. Durf jij het aan het onbekende te ontmoeten? Ben jij bereid de strijd met je eigen weerstand aan te gaan? Heb jij het lef jouw waarheid in de weegschaal te leggen? Tijdens deze training met andere mannen ontwikkel je een stevigere bedding voor jouw leiderschap.

14 november 2024

Veldhoven

2 dagen + avond

Investering: € 850,00

BROCHUREINCOMPANY VOLGEN

Startdatum en locatie

14 november 2024
2 dagen + een avond
Veldhoven

Totale investering

€ 850,00
DIRECT INSCHRIJVEN

Mannelijk leiderschap

Je hebt het gevoel in je leiderschap er ‘tussenin te staan’, je bent zoekend, je weet niet wat je met concrete situaties aan moet. Je communicatie blokkeert, terwijl je juist je punt had willen maken. Je waait met de winden mee, terwijl je het diep van binnen niet eens bent. Of je maakt je verbaal sterk om je wil op te leggen, waarbij je jezelf achteraf afvraagt of dit de juiste manier was, omdat je de ander juist zo graag de ruimte geeft.

Je bent niet de enige. Net als vele andere mannen, voel je vaak spanning en onrust in jouw leidersrol. Tijdens deze training, ga je samen, in verbinding, de diepte in. Met mannen die jou spiegelen, die jou ondersteunen in jouw proces, die jouw obstakels helpen overwinnen en jij die van hen.

Doel

“To become truly great, one has to stand with brothers, not above them”.
– Charles de Montesquieu. 

Sommige mannen inspireren ons nog altijd. Niet alleen omdat zij een uniek talent bezaten, maar omdat zij de moed hadden om uit te dragen waar zij voor stonden. De moed om trouw te blijven aan hun diepste levensmissie. Zo’n missie heb jij ook. Je hoeft hem alleen slechts te vinden en dat gaan wij doen. Niet alleen, wel zelf en samen.

Leer tijdens deze training jouw uitersten te (h)erkennen, om zo te ontdekken waar je oprecht voor staat. Met als doel om trouw aan jezelf te blijven ongeacht de situatie, zelfverzekerd en respectvol. Zodat je reageert en handelt vanuit jouw eigen mannenkracht.

Voor wie is de training bedoeld?

Mannen die minimaal basis coachvaardigheden hebben verworven en/of leidinggevenden die een professionele, meerdaagse face-to-face leiderschapstraining hebben gevolgd.

Trainer

Dennis Loots is na zijn commerciële opleiding en master in management ruim 10 jaar lang actief geweest aan de ‘harde’ kant van het internationale bedrijfsleven: Procesmanagement, IT, organisatieveranderingen en commercie. Dennis volgde de opleidingen Coach Practitioner en Dieper Coachen bij Alba-academie, gevolgd door diverse andere vervolgopleidingen waaronder organisatiecoach, filosofisch therapeut en systemisch werken.

Sindsdien werkt Dennis zelfstandig en begeleidt hij leidinggevenden en organisaties in het integreren van de ‘harde’ en ‘zachte’ factoren als kracht & kwetsbaarheid, resultaatgerichtheid & aandacht voor de mens, en structuur & vrijheid. Met de training Mannenkracht wil Dennis dan ook mannen de moed laten vinden om uit te dragen waar zij voor staan.

Inhoud van de training

In deze training werken wij zowel met de praktische ‘mannelijke’ energie als met de symbolische, metaforische ‘vrouwelijke’ energie. Kracht en kwetsbaarheid gaan hand in hand.

Thema’s die worden behandeld

Vanuit je verleden het onbekende verlichten om tot een betere realiteit te komen. Het aankijken van het onbekende, met behulp van een stevige bedding.

Het volledig ervaren van daar waar het onbekend is en dus oncomfortabel. Fysieke en emotionele obstakels aangaan.

Het vinden van het ‘kernpunt’; jouw nieuwe midden. Uitspreken waar jij voor staat.

Locatie en trainingsdata

Locatie:

De training vindt plaats op de trainingslocatie van Alba-academie in Veldhoven (nabij Eindhoven).

Trainingsdagen voorjaar 2024:

Donderdag 14 november 2024: 10.00 – 22.00 uur (+ avond)
Vrijdag 15 november 2024: 10.00 – 17.00 uur

Investering

Kosten:

De training Mannenkracht kost € 850,00. Dit is inclusief lesmaterialen, koffie, thee, lunch en diner op vrijdagavond.

Alba-academie is vrijgesteld van BTW.

Overige informatie

Duur:

De training Mannenkracht is een driedaagse training met een avond.

Studiebelasting: totaal 15 uur (lesdagen).

Niveau:

Post-HBO niveau.

Toelating:

Mannen die minimaal coachvaardigheden hebben verworven en/of leidinggevenden die een professionele, meerdaagse face-to-face leiderschapstraining hebben gevolgd.

Afronding:

De training wordt afgesloten met een Certificaat (bij 100% aanwezigheid).

Aantal deelnemers:

De groep bestaat uit maximaal 14 deelnemers.

Trainer:

Dennis Loots

Algemeen:

Uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training krijg je alle startinformatie toegestuurd. Onze trainingen zijn populair. Wil je verzekerd zijn van een plek in de training, wacht dan niet te lang met inschrijven. Mocht de training onverhoopt toch niet kunnen starten, dan ontvang je direct bericht. Het reeds overgemaakte bedrag storten wij in dit geval binnen 10 dagen terug.

Tip:

Er zijn overnachtingsmogelijkheden in de nabijheid van de Alba-academie (NH Hotel Koningshof, Hotel Steensel). De kosten hiervan zijn niet inbegrepen. In samenwerking met Hotel Steensel bieden we 3 aantrekkelijke Alba-arrangementen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wil je meer informatie over de training Mannenkracht?

Download hieronder de brochure meerdaagse training Mannenkracht door het formulier in te vullen. Als je specifieke vragen hebt, dan kun je ons natuurlijk ook mailen op secretariaat@alba-academie.nl of bellen op 085-200 8000. Wij geven graag antwoord op al jouw vragen.

De gegevens die je hebt ingevuld, nemen we op in ons relatiebestand. Wij gebruiken deze gegevens om je hierna eenmalig te informeren over deze training. Uiterlijk na 6 maanden verwijderen we je gegevens weer. Conform AVG heb je het recht om je gegevens in te zien, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op, op telefoonnummer 085-200 8000 of per e-mail: secretariaat@alba-academie.nl.
=

Ben je enthousiast geworden en wil je je direct inschrijven voor de training Mannenkracht? Aarzel dan niet. Verzeker jezelf van een plek en schrijf je direct in door het onderstaande formulier in te vullen.

Lees vóór aanmelding eerst onze Algemene Voorwaarden

Ik schrijf me in voor Mannenkracht

Het is een tweedaagse training, inclusief een avond op de 1e lesdag.

Gegevens student

Op officiële documenten zoals diploma’s en certificaten wordt de geboortenaam (ook wel ‘meisjesnaam’ genoemd) vermeld, zoals die in de Basisregistratie Personen bekend is.
Ik heb mijn coachopleiding op minimaal Foundation niveau gevolgd bij:

Betaling

Comments are closed.