In Company

Welkom bij het Huis voor Organisatie Ontwikkeling

Iedere organisatie is uniek, iedere vraag is uniek. Het Huis voor Organisatie Ontwikkeling biedt u een maatwerk invulling voor uw vragen rondom team- en organisatieontwikkeling en uw opleidingsbehoeften op het gebied van leiderschap. Samen met u werken wij aan Welzijn, Welvaart en Wijsheid voor uw organisatie.

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op via:

Alba-academie wil samen met u bouwen aan een gezonde en florerende organisatie. Onze missie is niet voor niets Welzijn, Welvaart en Wijsheid voor mens én organisatie. Want mensen die schitteren creëren organisaties die schitteren.

Als geen ander weten wij dat schitteren niet kan zonder schuren. Organisaties zijn van nature ontwikkelingsgericht; ze hebben de wil om te leren en te veranderen. Dit brengt een organisatie tot groei. En groei kan nou eenmaal niet zonder “weerstand”. Maar wat als het schuren zorgt voor interne onrust en onvrede, waardoor transities dreigen te stagneren?  Dan bent u welkom bij het Huis voor Organisatie Ontwikkeling.

In het Huis voor Organisatie Ontwikkeling werken we samen met professionals op het gebied van organisatieontwikkeling, verandermanagement en team- en organisatie coaching, om mensen en bedrijven in al hun facetten te ontwikkelen. Samen met u  brengen we hardnekkige, vaak saboterende, patronen in kaart en onderzoeken we wat echt nodig is om uw medewerkers en organisatie tot bloei te laten komen. Wij dagen respectvol uit, stellen lastige vragen, confronteren, zetten onorthodoxe interventies in, maken bespreekbaar wat onbespreekbaar is, coachen en trainen, om zo duurzame transities in gang te zetten.

Daar waar gewenst of nodig, maken we gebruik van testen en assessments (0-meting). Vanuit deze harde methodieken, maken we verbinding met de onderstroom.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor het welzijn van uw medewerkers en organisatie ? Nodig ons eens uit voor een eerste kennismaking. We gaan graag het echte gesprek met u aan.

Professionals

Binnen het Huis voor Organisatie Ontwikkeling werkt Alba-academie samen met professionals op het gebied van organisatieontwikkeling, verandermanagement en team- en organisatie coaching. Zelfstandig werkende specialisten met een gemeenschappelijk doel: het ontwikkelen van mensen, teams en bedrijven in al hun facetten. Afhankelijk van uw organisatievraag kunnen onze trainers, met ieder hun eigen expertise, ingezet worden.

Neem contact op