Je staat aan de vooravond van je eigen praktijk. Je staat te popelen om te starten en toch….. Vragen als ‘kunnen cliënten mij wel vinden? ‘Mag ik eigenlijk wel geld vragen voor wat ik doe, ik ben net pas begonnen?’, ‘Ben ik wel goed genoeg in wat ik doe en wie zit daar dan op te wachten?’, ‘Hoe onderscheid ik mij van andere coaches?’ spoken door je hoofd en houden je misschien wel tegen om te gaan doen wat je het liefste doet. Goed kunnen coachen maakt je immers nog niet meteen een goed ondernemer.

Heel begrijpelijk. Daarom hebben we Divera van der Elst, de coach voor beginnende coaches én oud-student van Alba-academie, gevraagd om speciaal voor ons de masterclass Van Coachdroom naar Droompraktijk te verzorgen. Divera helpt je bij het zetten van de volgende stap naar zelfstandig ondernemerschap. Want ook zij heeft alle twijfels, vragen en problemen van een beginnende coach moeten overwinnen op haar pad naar succes. Ze neemt je tijdens de training mee naar haar eigen hobbelige reis met vallen en opstaan, geeft waardevolle tips en helpt je groeien als startend coach én ondernemer. Zodat jij een vliegende start kunt maken en kunt schitteren in je eigen praktijk.

Stap over de drempel en doe mee met deze waardevolle dag vol handige en persoonlijke tips en tricks.

Trainster Divera van der Elst: Toen ik als coach een verschil wilde maken in de wereld, had ik geen idee dat ik daar het ondernemerschap bij cadeau kreeg. Mijn droombeeld was een lekker gevulde praktijk; elke dag boeiende gesprekken voeren en mensen helpen. Dat was waar ik het voor deed. Maar de praktijk was weerbarstiger. Voordat je mensen kunt gaan coachen, moet je ze wel in je mooi ingerichte praktijkruimte zien te krijgen! Hoe houd je het leuk én ben je goed voorbereid?

 

 

 


Praktische informatie

Datum: dinsdag 8 oktober 2019
Locatie: Alba-academie, Locht 117, Veldhoven
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Investering: € 175,00


Aanmelden

aanmelden voor de masterclass kan heel eenvoudig via onderstaand aanmeldformulier. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail.

 

Aanmeldformulier Masterclass van Coachdroom naar Droompraktijk

  • Prijs: 175,00 €
    groei als startend coach én ondernemer.
  • Vul uw gegevens in:

  • U ontvangt een bevestiging per e-mail

    Indien u geen bevestiging ontvangt, neem dan a.u.b. contact met ons op.