Masterclass ‘van Coachdroom naar Droompraktijk’

Je staat aan de vooravond van je eigen praktijk. Je staat te popelen om te starten en toch….. Vragen als ‘kunnen cliënten mij wel vinden? ‘Mag ik eigenlijk wel geld vragen voor wat ik doe, ik ben net pas begonnen?’, ‘Ben ik wel goed genoeg in wat ik doe en wie zit daar dan op te wachten?’, ‘Hoe onderscheid ik mij van andere coaches?’ spoken door je hoofd en houden je misschien wel tegen om te gaan doen wat je het liefste doet. Goed kunnen coachen maakt je immers nog niet meteen een goed ondernemer.

Divera van der Elst, dé coach voor beginnende coaches en oud-student van Alba-academie helpt je bij het zetten van de volgende stap naar zelfstandig ondernemerschap. Want ook zij heeft alle twijfels, vragen en problemen van een beginnende coach moeten overwinnen op haar pad naar succes. Ze neemt je tijdens de training mee naar haar eigen hobbelige reis met vallen en opstaan, geeft waardevolle tips en helpt je groeien als startend coach én ondernemer. Zodat jij een vliegende start kunt maken en kunt schitteren in je eigen praktijk.

Stap over de drempel en doe mee met deze waardevolle dag vol handige en persoonlijke tips en tricks.

Divera van der elst

Trainster Divera van der Elst: Toen ik als coach een verschil wilde maken in de wereld, had ik geen idee dat ik daar het ondernemerschap bij cadeau kreeg. Mijn droombeeld was een lekker gevulde praktijk; elke dag boeiende gesprekken voeren en mensen helpen. Dat was waar ik het voor deed. Maar de praktijk was weerbarstiger. Voordat je mensen kunt gaan coachen, moet je ze wel in je mooi ingerichte praktijkruimte zien te krijgen! Hoe houd je het leuk én ben je goed voorbereid?

Praktische informatie

De Masterclass ‘van Coachdroom naar Droompraktijk staat gepland op:

  • 2 februari 2021 (10.00 – 17.00 uur)

Locatie:

De masterclass vindt plaats op de trainingslocatie van Alba-academie in Veldhoven.

Tarief:

  • Voor studenten van Alba-academie hanteren we een speciaal tarief van € 175,-
  • Voor overige deelnemers hanteren we een tarief van € 225,-

Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen. Alba-academie is vrijgesteld van btw.

Ik schrijf me in voor de Masterclass van Coachdroom naar Droompraktijk

Comments are closed.