Ben Je Op Zoek Naar Een Coachopleiding?

Zie je door de bomen het bos niet meer in je zoektocht naar een coachopleiding? Ga na wat voor jou belangrijk is en welk instituut daar het beste bij past. De verschillen zijn nogal groot, maar hoe kom je daar achter? Je kunt kijken naar keurmerken, reviews van andere mensen, of je komt gewoon even kennismaken!

Op onze trainingslocaties organiseren we enkele informatiebijeenkomsten over onze coachopleidingen. Je ontmoet een paar docenten en ervaart onze manier van werken. De informatiebijeenkomsten helpen bij het maken van de juiste keuze voor een coachopleiding die echt bij je wensen, vooropleiding en gevoel past. We helpen je nu alvast op weg:

Herken je je in een van deze uitspraken?

Ik wil graag de basisvaardigheden van coaching onder de knie krijgen, maar ik wil geen beroepscoach worden.

Kijk dan eens naar onze ‘stoomcursus’ Coaching Basics. In vier dagen maak je je alle basisvaardigheden van het coachvak eigen. De cursus is bijzonder geschikt voor managers, professionals, consultants, bedrijfsadviseurs, bedrijfscommunicatiespecialisten, HRM-adviseurs etc.

Ik wil zelfstandig en professioneel cliënten kunnen coachen.

De 1-jarige Beroepsopleiding tot Coach Practitioner is er voor iedereen die professioneel wil leren coachen op Post-HBO niveau. Of je nu een eigen coachpraktijk wil starten, binnen een bedrijf aan de slag wil gaan als intern coach, of coachvaardigheden wil integreren in je dagelijkse werkzaamheden; met deze 1-jarige opleiding ontwikkel je een gedegen basis.

Ik wil cliënten kunnen begeleiden op het snijvlak van coaching, counseling en therapie.

De 2-jarige Beroepsopleiding tot Coach Senior Practitioner/Counseler is geschikt voor mensen die willen leren coachen op het niveau van identiteit en zingeving. Je leert werken met zwaardere thema’s en zet jezelf in als instrument. De opleiding geeft je een stevig fundament voor het starten van een eigen praktijk.

Ik heb al een Coach Practitioner opleiding gevolgd, maar wil op een diepere laag leren coachen.

Onze vervolgopleiding Dieper Coachen vormt het tweede jaar van de 2-jarige Beroepsopleiding tot Coach Senior Practitioner/Counseler. Tijdens deze opleiding bekwaam je je in het begeleiden van diepgaande, individuele veranderprocessen op zijnsniveau. Je werkt diepgaand met je eigen thema’s, je kunt iemand anders immers niet verder brengen dan dat je zelf bent.

Ik heb al een Coach Practitioner opleiding gevolgd, maar wil me specialiseren als organisatiecoach.

Tijdens de vervolgopleiding Professioneel Coachen in Organisaties leer je hoe je je coachvaardigheden en –kunde inzet bij het leer- en ontwikkelproces van organisatie. Als organisatiecoach stel je je ten diepste in dienst van de gezondheid en ontwikkeling van de organisatie, voorbij het individuele belang.

Ik ben al werkzaam als coach, maar wil me in korte tijd specialiseren in een bepaalde stroming of methodiek.

Bij Alba-academie bieden we diverse specialisatietrainingen aan. In enkele dagen leer je alle in en outs van een bepaald vakgebied binnen coaching. Zo kun je je bijvoorbeeld specialiseren als burn-out preventiecoachloopbaancoach of teamcoach. Ook bieden we trainingen ter ontwikkeling van je persoonlijke kwaliteiten, zoals Mannelijk Leiderschap en Ontmasker je Wijsheid.

Kom kennismaken tijdens onze informatiebijeenkomsten.

Je bent welkom op een van deze locaties:

Locatie: Veldhoven – Alba-academie, Locht 117 Veldhoven
Datum:  Zaterdag 14 december
Tijd: 10.00 – 12.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)

Locatie: Utrecht – Aristo, Brennerbaan.
Datum: Vrijdag 24 januari
Tijd: 14.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)

Locatie: Veldhoven – Alba-academie, Locht 117 Veldhoven
Datum: vrijdag  24 februari
Tijd: 14.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)

Meld je aan voor een van de informatiebijeenkomsten via het aanmeldformulier op deze pagina. Ben je verhinderd? Het is natuurlijk ook mogelijk om een persoonlijk gesprek met ons te voeren. Je kunt ons bellen op 040-2955999 of per e-mail via secretariaat@alba-academie.nl.