Leiderschapsontwikkeling

Alba-academie is gespecialiseerd in het ontwikkelen en inspireren van leiders en begeleiders. We bieden verschillende opleidingen en trainingen op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, zodat je je als leidinggevende persoonlijk en professioneel kunt blijven ontwikkelen. Want als geen ander weten we dat modern leiderschap gaat over de mate waarin jij als leider in verbinding kunt zijn met je medewerkers en ze een veilige en open omgeving kunt bieden van waaruit ze kunnen exploreren, experimenteren, leren en innoveren. Juist in een tijd dat verandering binnen organisaties eerder norm dan uitzondering is, ben jij in staat stevig in jouw leiderschap te staan en anderen te inspireren en te laten excelleren. Echt leiderschap vraagt van jou niet alleen oog voor harde zaken, zoals visie vertalen naar winnende strategie, processen afstemmen op te behalen doelstellingen , budgettering etc., maar ook een antenne voor de zachte menskant. Het vraagt de ambitie om de stip voorbij de horizon te plaatsen en de moed om je plek in te nemen en te vertrouwen op jouw innerlijke kompas.

Durf je het aan om in de spiegel te kijken, te leren, te reflecteren en te groeien?

Leiderschapstrainingen

Groep bergbeklimmers waarbij leiding nemen van groot belang is

High Performance Leadership

Een must voor leiders die leiding geven aan verandering binnen hun organisatie en hun persoonlijk en professioneel leiderschap willen vergroten. Krijg meer stevigheid en impact als leider.

Lees meer
Deep Democracy Training

Deep Democracy

Hoogste tijd om het weer eens oneens te zijn met elkaar en te polariseren. Activeer ‘de luis in de pels’ en de ‘dwarsliggers’ en voer het echte gesprek.

Lees meer
The sky is the limit

Young Professionals Connect

Persoonlijke en zakelijke effectiviteit als professional.
Sterk in je schoenen staan, veerkrachtig zijn, je plek goed kunnen innemen als professional, trouw blijven aan je waarden en normen, zonder jezelf te verliezen … dat is waar deze training over gaat!

Lees meer
Vrouw op de grond in een ander perspectief

Coaching Essentials voor Managers

De training Coaching Essentials voor Managers staat open voor managers met enige ervaring, die hun leiderschap op het gebied van coachende vaardigheden wil versterken en die bereid zijn kritisch te reflecteren op het eigen gedrag.

Lees meer
Bergbeklimmer die symbool staat voor veerkracht

Leiderschap bij Verandering

Alba-academie biedt je een tweedaagse intensieve training, om soepeler met veranderingen in jouw team of afdeling om te gaan, door te werken met veerkracht en transitie. Je bent zelf de sleutel tot een succesvolle aanpak.

Lees meer

Comments are closed.