High Performance Leadership – InCompany

Leid teams naar High Performance

Een must voor leiders die leiding geven aan verandering binnen hun organisatie en hun persoonlijk en professioneel leiderschap willen vergroten. Krijg meer stevigheid en impact als leider.

Datum in overleg

Locatie naar keuze

1 dag

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op via:

Datum en locatie

Datum en duur in overleg
Locatie naar keuze

Leiden naar succesvolle teams

De eisen aan organisaties worden steeds hoger. Meer doen met minder. Reorganisaties en verandertrajecten volgen elkaar vaak in hoog tempo op. Van leiders wordt verwacht dat ze innovatieve processen aansturen, constante verandering managen en tegelijkertijd high performance teams bouwen die excelleren in de VUCA-wereld waarbinnen de organisatie opereert. Om als leider stevig in uw schoenen te (blijven) staan en duurzaam antwoord te geven op uitdagende vraagstukken, kunt u soms wel een professionele sparringpartner, kritische spiegel en veilige haven gebruiken. Het High Performace Leadership programma is een maatwerkprogramma dat u (en uw team en organisatie) ondersteunt in roerige tijden. Het programma daagt u uit het beste uit uzelf te halen, waardoor u in staat bent uw team en organisatie te begeleiden bij tegenslag, verandering, vitaliteit en groei. Vanuit autenticiteit én verbinding.

Modern leiderschap

De huidige tijd vraagt om modern leiderschap. Als leider heeft u niet langer alleen oog voor harde zaken, maar ook een antenne voor de zachte menskant. Zo weet u vanuit vertrouwen een veilige en open omgeving te creëren waarbinnen het team kan experimenteren en innoveren. U inspireert en motiveert teamleden samen te werken voor een hoger doel, zodanig dat de som van de samenwerking uitstijgt boven hun individuele prestaties. Voeg daar nog teamcoachingsvaardigheden en de moed om te reflecteren op eigen gedrag aan toe en de uitdagingen liggen voor het oprapen. Want ga hier maar eens aanstaan zonder uzelf uit het oog te verliezen. Het High Performance Leadership programma helpt u verder door u alle mogelijke ingrediënten voor groei als high performance leader aan te bieden. Samen met trainster en consultant Martian Slagter bepaalt ú vervolgens wat ú nodig heeft om uw persoonlijk en professioneel leiderschap te verstevigen en uw impact als leider te vergroten.

Programma

High Performance Leadership is een In Company maatwerk programma. De inhoud van het programma en de resultaten worden op uw (ontwikkel)behoefte afgestemd. Het programma kan op individuele basis worden ingezet, maar kan ook worden afgestemd op een groep van leiders binnen de organisatie óf de basis vormen voor een teamontwikkelingstraject.

Resultaten die genoemd worden zijn bijvoorbeeld:

  • U heeft kennis van en inzicht in de belangrijkste succesfactoren van High Performance Leadership als onderdeel van organisatieverandering.
  • U kunt teamcoaching als vaardigheid in uw leiderschap toepassen als dat nodig is.
  • U heeft  kennis van en ervaring met omgaan met lerende teams en bijbehorende dynamiek.
  • U kunt interveniëren op effectieve samenwerking en het vergroten van het zelfstandig leren van teams.
  • U herkent ineffectieve patronen in teams en heeft de beschikking over diverse interventies om deze om te buigen naar effectieve patronen.
  • U weet het reflectievermogen van het team te vergroten.
  • U kunt reflecteren op uw eigen rol als teamcoachend leider en kent uw eigen sterke punten en bijbehorende valkuilen.
  • U weet hoe u vanuit eigen leiderschap veiligheid kunt bieden aan uw teamleden en ze tegelijkertijd uitdaagt tot high performance.

Voor wie is High Performance Leadership bedoeld?

Het High Performance Leadership programma is bedoeld voor leiders die leiding geven aan verandering binnen hun organisatie en daarbij zichzelf willen inzetten als instrument om succesvolle, High Performing teams te creëren en resultaten te verbeteren. Leiders die de moed hebben om daarbij in de spiegel te kijken en te werken aan persoonlijke effectiviteit.

Trainer

Het High Performance Leadership programma wordt begeleid door Martian Slagter. Martian heeft zich als expert op het gebied van leiderschap bij organisatieverandering en groepsdynamica toegelegd op het doorontwikkelen van Teamcoaching naar Complexe Teamcoaching. Als Senior Teamcoach en Consultant is ze gedreven om in een complexe wereld teams en leiders van nu te ondersteunen in hun streven naar high performance en persoonlijke effectiviteit en groei.

Informatie

Locatie:

Het High Performance Leadership programma vindt plaats op uw eigen locatie. Indien gewenst kan ook gebruik worden gemaakt van een locatie van Alba-academie.

Intake:

Voorafgaand aan het programma houden wij een intakegesprek, waarbij we uw vraag nader onderzoeken. Aan de hand van dit gesprek maken we een programmavoorstel.

Trainster / consultant:

Het programma wordt verzorgd door Martian Slagter.

Wilt u meer informatie over de Incompany training High Performance Leadership?

Bent u enthousiast geworden en wilt u weten wat het High Performance Leadership programma voor u kan betekenen?  Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 -200 8000 of stuur een e-mail naar: secretariaat@alba-academie.nl . We gaan graag het echte gesprek met u aan.

Comments are closed.