Kom naar onze informatiebijeenkomst en maak kennis met onze coachopleidingen

Wil je kennis komen maken met Alba-academie? Ben je geïnteresseerd in één van onze coachopleidingen en wil je weten en voelen wat je van een opleiding kunt verwachten? Kom dan naar onze informatiebijeenkomsten. Je ontmoet er onze docenten en ervaart onze manier van werken. Daarnaast proef je van de opleiding door middel van een korte oefening en kun je er terecht met al je vragen. De informatiebijeenkomst helpt je bij het maken van de juiste keuze. De keuze voor een opleiding die echt bij jouw wensen, vooropleiding en gevoel past!

Bekijk de data en meld je aan

Startmomenten Coachopleidingen

Onze beroepsopleidingen kennen twee startmomenten. Namelijk in het voor- en in het najaar. Tijdens de schoolvakanties geven we geen les. Start je in maart met de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner? Dan ben je ongeveer 11 maanden later (in februari) klaar. Start je in september, dan je ongeveer 9 maanden later (begin juli) klaar.

De 2-jarige Beroepsopleiding tot Coach Senior Practitioner | Counselor kent in het eerste jaar dezelfde startmomenten als de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner. Na dit jaar stroom je door naar Dieper Coachen. Dit tweede jaar start altijd in het opvolgende najaar. Ben je in het voorjaar gestart met het eerste jaar, dan bieden we bij voldoende doorstromers ook de mogelijkheid om in het voorjaar te starten met Dieper Coachen.

Direct instromen in vervolgopleidingen en -trainingen

Direct starten met een van onze vervolgopleidingen? Dat kan als je onze Beroepsopleiding tot Coach Practitioner hebt gevolgd, óf als je een diploma hebt van een vergelijkbare Coach Practitioner opleiding. Dan vragen we wel om een CV en korte motivatie en nodigen we je uit voor een intakegesprek. Tijdens de vervolgopleiding Dieper Coachen ga je echt de verdieping in op het gebied van individuele coaching. Wil je je juist verdiepen in de team- en organisatiekant? Kijk dan eens naar de vervolgopleiding Organisatiecoaching.

Onze specialisatietrainingen zijn geschikt voor iedereen die de basis van coaching beheerst en zich wil verbreden en verdiepen. Wil je direct instromen in een van onze trainingen, maar beschik je nog niet over een coachopleiding op foundation niveau? Dan volg je eerst de 6-daagse Coaching Basics. Deze verkorte coachopleiding is geschikt voor iedereen die coachvaardigheden wil integreren in gesprekken en in dagelijkse werkzaamheden. Coaching Basics start meerdere keren per jaar.

Voldoende tijd om te oriënteren

De informatiebijeenkomsten voor de opleidingen zijn georganiseerd rondom de startmomenten en zijn zodanig ingepland dat je voldoende tijd hebt voor zowel een eerste oriëntatie, als de laatste informatie voordat je een definitieve keuze maakt. En mocht je meer informatie willen ontvangen maar kun je niet komen naar één van onze Informatiebijeenkomsten, dan behoort een persoonlijk gesprek ook tot de mogelijkheden. Neem dan contact met ons op.

Alvast even binnenkijken bij Alba-academie? Bekijk dan onze video!
Deelname aan de informatiebijeenkomsten is gratis. Aanmelden is wel verplicht.

Tekst: Olga Heeren

Comments are closed.