Start training Coachen met ACT

Datum / Tijd
Date(s) - 01/11/2023
Hele dag

Locatie
Alba-academie


Coachen met ACT (Acceptance Commitment Therapy)

Als ACT-coach werk je met de lach en de traan. Je schuwt het niet om de diepte in te gaan en samen met je cliënt te onderzoeken waar hij bang voor is, wat zijn kritische stem allemaal zegt en welke patronen hij zich eigen heeft gemaakt om zichzelf staande te houden. Je onderzoekt waar je cliënt naartoe wil en leert hem vaardigheden aan om anders om te gaan met belemmerende gedachten, gevoelens en overtuigingen. Dat kan pijnlijk zijn en tegelijkertijd ruimte bieden om het in hier en nu anders te doen. Voor de lach is plaats bij het anders omgaan met gedachten. Want ACT-hulpverleners vinden gedachten maar rare dingen die veel te veel invloed hebben op ons functioneren. Dus hoe fijn zou het zijn om die gedachten eens wat minder serieus te nemen!

Deze persoonlijke en intensieve training in ACT is enorm verrijkend voor jou als professional omdat je meteen zelf ook leert hoe om te gaan met obstakels en met wat belangrijk voor jou is. Het maakt je creatiever en veerkrachtiger als coach en in je eigen dagelijks leven. En wat is er nu mooier dan dit doorleefde gedachtegoed ook over te brengen naar je cliënt?

Deze driedaagse training wordt gegeven in Veldhoven.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

One Comment

  1. Chantal Bruinsma-Reply
    30/06/2023 at 3:59 pm

    Goedemiddag,
    Ik wil me graag aanmelden voor deze training, via Stap budget. Ik twijfelde over de aanmelding omdat ik de precieze data niet kon vinden op jullie agenda. Ik heb daarover zojuist gebeld maar kreeg helaas niemand meer te pakken. Ik hoop dat ik nog meekan met de ronde van 3 juli! Hartelijke groet, Chantal Bruinsma

Leave A Comment