Start training Creatieve Werkvormen

Datum / Tijd
Date(s) - 02/10/2024
Hele dag

Locatie
Alba-academie


Leer coachen met verwondering!

In de training Coachen met Creatieve Werkvormen nodigen we je uit tot verwondering en leer je daarmee werken. Het helpt om dingen niet vast te zetten in woorden. Dat wat lastig bespreekbaar is, kun je zonder woorden en met creativiteit naar de oppervlakte halen. Gevoel en verstand komen in evenwicht en je doorbreekt de controle van het verstand.

Op het eerste oog is creatief coachen een lichte vorm van begeleiding. In de praktijk is het allesbehalve lichte kost. Met creatief coachen heb je de mogelijkheid om direct de diepte in te gaan. Je leert op een speelse, beweeglijke en creatieve manier contact te maken met je onbewuste. Je ontwikkelt zo bewustzijn voor je innerlijke overlevingsdelen en je kunt er contact mee maken.

Tijdens de tweedaagse training Coachen met Creatieve Werkvormen ontdek je je eigen creatieve vermogens. Je leert deze effectief toepassen in je begeleiding. Je werkt met krachtige interventies, die je verschillende facetten van creatief coachen laten ervaren. Aan bod komen: tekenen, boetseren, schilderen, improvisatie, muziek en schrijven.

Leave A Comment