Diploma-uitreikingen juni

We hebben deze maand weer een aantal afgestudeerde (senior) coaches het veld in mogen sturen. Het was wat onwennig met de fysieke afstand, maar er ontstond ontzettend veel nabijheid in geschreven en gesproken woorden. Mooie afsluiters! Bekijk hier de foto’s.

Diploma-uitreiking Dieper Coachen

Op 3 juni was de diploma-uitreiking van vervolgopleiding Dieper Coachen. Onder deskundige leiding van Jane Coerts, Suzanne Smeenge en Ariëlle van Gestel, leerden deze coaches in een intensief lesjaar werken op het snijvlak van coaching, therapie en counseling. Ze kunnen nu aan de slag als Coach Senior Practitioner. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Diploma uitreiking Dieper Coachen 2020

Diploma-uitreiking Beroepsopleiding tot Coach Practitioner

En op vrijdag 19 juni was het de beurt aan de studenten van Leergang 28 Beroepsopleiding tot Coach Practitioner om hun welverdiende diploma in ontvangst te nemen. Een heel jaar intensief begeleid door onze trainers Helen Beeley, Frans Besselink en Chantal Juijn-Goossens en nu afgestudeerd als Coach Practitioner. We feliciteren iedereen van harte en wellicht tot ziens bij een van onze vervolgopleidingen!

In september starten er weer diverse opleidingen. Zoals de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner, in zowel Utrecht, Arnhem als Veldhoven. Maar ook vervolgopleiding Dieper Coachen. Wil je hierover meer informatie ontvangen? Kom dan naar onze informatiebijeenkomsten!

Comments are closed.