Directie Alba-academie

Suzanne Smeenge – Algemeen directeur, kerntrainer en coach

Alba-academie staat onder leiding van Suzanne. Ze heeft jarenlange ervaring in managementfuncties en op het gebied van leiderschapsontwikkeling, (executive) coaching en trauma begeleiding. Naast het directeurschap ligt haar passie bij het trainen en coachen van studenten en cliënten. Suzanne is kerndocent van de vervolgopleiding Dieper Coachen. Zowel in het leiderschap als in het trainen en coachen houdt zij onze missie levend: het (terug)brengen van passie en bezieling in mens, team en organisatie.

 


Medewerkers Alba-academie

Maayke Krösing – Programma Manager

Maayke is verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van onze programmalijnen en bijeenkomsten. Ze heeft de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner, de vervolgopleiding Dieper Coachen en diverse trainingen succesvol doorlopen. Maayke helpt u graag bij het maken van de keuze voor de opleiding of training die het beste past bij uw wensen, vooropleiding en gevoel.

Anneli Janssen – Opleidingscoördinator

Anneli is verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van alle opleidingen en trainingen. Ze coördineert, organiseert en verzorgt de planning van programma’s, examens, diplomering, opleidingslocaties en lesmaterialen. Anneli geeft geïnteresseerden alle informatie om weloverwogen met een opleiding of training aan Alba-academie te kunnen starten en is het eerste aanspreekpunt voor studenten. Samen met Tanja vormt Anneli het secretariaat van Alba-academie.

Tanja der Kinderen – Administratief medewerker & gastvrouw

Tanja zorgt voor de studentenadministratie. Zij verwerkt de inschrijvingen en verzorgt de facturatie. Voor vragen over inschrijfprocedures en facturen kun je direct contact met haar opnemen. Samen met Sylvia vormt Tanja het secretariaat van Alba-academie.

Tanja combineert haar taken als administratief medewerker met haar passie voor het gastvrouwschap. Op onze locatie in Veldhoven zorgt Tanja er samen met Annemiek voor dat onze studenten een warm welkom krijgen en in de watten gelegd worden.

Annemiek Beerens – Gastvrouw

Annemiek is onze gastvrouw. Zij verwelkomt je graag op onze locatie in Veldhoven, waar zij ervoor zorgt dat je niets te kort komt. De lunches zijn om te smullen en er staat altijd iets lekkers klaar.