Elke manager zou de opleiding Organisatiecoaching moeten volgen

Eveline Albers

Enkele jaren geleden heb ik de opleiding Organisatiecoaching gevolgd. Mijn stelling is dat iedere manager of leider van een team/organisatie deze opleiding zou moeten volgen.

In 2017 ben ik begonnen aan de opleiding en is voor mij een beginpunt geweest van een verandering, in mijn leiderschap, maar ook voor mij als mens. Ik heb inzicht gekregen in de organisatiepatronen en ook hoe je hierin kunt interveniëren.

Naast de theorie, met name ook de ontmoeting met jezelf en met anderen, waar je veel aan hebt en ook veel van leert. Het mooiste cadeau is dat ik mijn eigen hart weer heb gevonden en vanuit hier ook weer ben gaan leven en werken. Het nemen van verlies en rouw en hier bij stilstaan en het in de ogen kijken doet zoveel recht aan wat er is en het is helend als het er mag zijn.

Juist in organisaties is het oog hebben voor mensen en alles wat er is belangrijk. Dienend zijn aan het grotere geheel is iets wat ik altijd al belangrijk vond als leider, maar ik kan het nu gefundeerd toepassen en handen en voeten geven in de praktijk en daar gaat het wat mij betreft om.

Ik zou iedere manager of leider van een organisatie willen adviseren om deze opleiding te doen, omdat het je enorm verrijkt als mens, als leider en als organisatie.

Eveline Albers

Ook starten met de opleiding Organisatiecoaching?

Meld je dan nu aan

Comments are closed.