Organisatiecoaching Geaccrediteerd Door LVSC

Fantastisch nieuws zo net voor de zomersluiting. Onze opleiding Organisatiecoaching heeft een accreditatie ontvangen van beroepsvereniging LVSC en is vanaf nu erkend.

Het coachen van organisaties is een andere tak van sport dan individuele coaching. Als Organisatie Coach stel je jezelf in dienst van de gezondheid en de ontwikkeling van de organisatie, voorbij het individuele belang. Na het afronden van de opleiding Organisatiecoaching kun je als coach je coachvaardigheden en –kunde inzetten bij het leer- en ontwikkelproces van organisaties. De coach kijkt vanuit verschillende perspectieven naar de organisatie als samenhangend geheel en weet de harde kant (business perspectief, primair proces) en zachte kant (cultuur, mensen) te verbinden. De opleiding is geschikt voor (interne) coaches op Practitioner niveau die hun kennis, kunde en wijsheid in coaching effectief willen inzetten bij de begeleiding en ontwikkeling van medewerker, leider, team en organisatie.

Organisatiecoaching voldoet aan de kwaliteitseisen van LVSC en leidt vakbekwame Organisatiecoaches op die zich kunnen laten registreren als Organisatiebegeleider bij LVSC.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Comments are closed.