Liefde voor leren

Coaching Basics

Waarom lopen sommige gesprekken stroef? Hoe (h)erken je wat iemand motiveert of juist tegenhoudt? Creëer meer diepgang en structuur in een gesprek. Met meer effect.

Coaching basics

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op via:

Opleiding coaching basics

Opleiding mogelijk met STAP Budget
Bekijk de startdata hier.

Wat leer je in de opleiding Coaching Basics?

Met de opleiding Coaching Basics leer je coachvaardigheden die je direct in de dagelijkse praktijk kunt toepassen, als HR-specialist, communicatiemedewerker, manager of teamleider. Leer omgaan met de invloed van stress tijdens gesprekken, herken slachtoffer- en scheppergedrag en leg de verbinding, daar waar je zelf nog niet comfortabel bent. Ontwikkel een gedegen fundament met ‘Inclusive Leadership’ waarmee je integraal aandacht leert geven aan mens, team of organisatie.

Doel van Coaching Basics

Na deze praktische coachopleiding ben je in staat om op een coachende manier gesprekken te voeren. Je kunt coachingsvaardigheden integreren in je dagelijkse werkzaamheden. Ook ben je vaardiger en effectiever geworden in doelgerichte en gestructureerde communicatie en (zelf)reflectie op wat er wel of niet gebeurt. Na afloop van Coaching Basics kun je doorstromen naar onze specialisatie- / coachtrainingen.

Heb je een liefde voor coachen, wil je beroepscoach worden en zoek je écht een stevig fundament in coachen? Dan verwijzen we je naar onze Beroepsopleiding tot Coach Practitioner.

Van formeel naar informeel leiderschap

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die de grondhouding en basisvaardigheden van coaching onder de knie wil krijgen om zo betere en effectievere gesprekken te voeren, maar geen beroepscoach wil worden. Deelnemers die je voor gingen waren bijvoorbeeld managers, consultants, bedrijfsadviseurs, bedrijfscommunicatiespecialisten, HRM-adviseurs, etc.

Incompany Coaching Basics

De opleiding kan ook incompany gegeven worden. Informeer naar de mogelijkheden. Bel ons op 085 200 8000 of stuur een e-mail naar secretariaat@alba-academie.nl.

Benieuwd hoe je dit kan doen voor jouw organisatie?

Nodig ons eens uit voor een eerste kennismaking. We gaan graag het echte gesprek met je aan. Bel ons 085-200 8000

Comments are closed.