Jeanne Van Mierlo Over Tegenslag En Verlies

Jeanne Van Mierlo Over Tegenslag En Verlies

Jeanne van Mierlo over haar passie voor coachen en de training Coachen bij Tegenslag en Verlies.

“Hallo allemaal, ik ben Jeanne van Mierlo en via mijn eigen praktijk ben ik nu ruim vier jaar met veel plezier verbonden aan Alba-academie. Ik heb kennisgemaakt met dit mooie opleidingsinstituut toen ik de vraag kreeg om de training ‘Coachen bij Tegenslag en Verlies’ te geven.

Hoe vreemd het misschien ook klinkt. Werken met verlies en rouw brengt mij bij mijn passie. Als ik een tijdje met iemand mag meelopen op zijn of haar pad, dan voel ik dankbaarheid voor het werk dat ik doe. Als rouwtherapeut/counselor en trainer ben ik ervan overtuigd dat je als coach altijd in aanraking komt met verliesthema’s bij je cliënt of coachee. Dat hoeven niet per se ingrijpende verlieservaringen te zijn. Ga zelf maar eens na met welke teleurstellingen jij te maken hebt gehad en hoe je daarop hebt gereageerd. Op die manier hebben we allemaal onze overlevingstrucjes geleerd.

Tijdens de training leer je te coachen bij tegenslag en verlies. Door eerst te ervaren hoe het bij jou zelf werkt en vervolgens het geleerde te vertalen naar het werken met je coachees. Direct na de training kun je hier al mee starten, want je krijgt een diversiteit aan (speelse) werkvormen aangereikt die je meteen in kunt zetten. Ik zou het tof vinden als je meedoet; er zijn nog een paar plekken.

Sinds begin 2017 mag ik ook les geven aan de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner. Ik denk dat ik net zoveel van de studenten leer als zij van mij leren. Met veel enthousiasme trek ik steeds weer de deur van ‘de Alba’ open en met evenveel enthousiasme wacht mij steeds weer een warm welkom. Dat hoor ik ook vaak van studenten, dat ze bij Alba-academie thuis komen. Mooier kun je het niet hebben toch… een gedegen geaccrediteerde opleiding of training waarin leren met plezier centraal staat!

Ben je benieuwd naar de training Coachen bij Tegenslag en Verlies? Lees dan hier verder.

Comments are closed.