Diploma-Uitreiking Dieper Coachen

Gisteren ontvingen studenten Dieper Coachen het Senior Practitioner geaccrediteerde diploma uit handen van hun docenten. Het diploma is de kroon op al het harde werk van het afgelopen jaar. Namens Alba-academie van harte gefeliciteerd!

Met laatste supervisiebijeenkomst en een afscheidsritueel is de cirkel rond gemaakt. De docenten Olivier Sprangers, Suzanne Smeenge en Jane Coerts werden in de bloemen gezet en Dorothée van Veen-Tutuarima sloot haar jaar af met een afscheidsgedicht, dat je hieronder kunt lezen. 

Dorothée: “Vandaag mocht ik mijn diploma tot senior coach/counselor in ontvangst nemen. Daarmee kwam een einde aan mijn 2-jaar durende ‘reis’ bij Alba-academie. Alba heeft naast de bekende albatros in het logo, nog een andere betekenis. Het is een genre in de Franse liefdeslyriek. Hierin werd bezongen hoe geliefden tot hun spijt zien dat de dag aanbreekt en zij moeten scheiden. Vandaar dit slot: een afscheids-ode aan al mijn medecoaches, de opleiders en Alba-academie.”

Dans met mij door het leven

Dans met mij de wereld rond

Je hebt zoveel door te geven

Met je voeten op de grond.

 

Voel verbondenheid met de aarde

Met je roots, de lucht, de zee,

Wees met lijf en lied van waarde

Dans met mij, dans met mij mee.

 

Vertel van geven en van nemen,

Van verlies en rouw, jouw deel

Weet van al die voor jou streden,

Neem je plaats, het maakt je heel.

 

Voel het leven door je stromen

Je schaduw- en je zonnekant,

Zet je maskers af, ga dromen

Trek op naar het Morgenland

 

Vlieg als Alba door het leven

In de weerstand zit de groei

Deel met passie wat je is gegeven

Leef je taak, kijk rond en bloei.

 

Dank voor jullie gulle gaven

Begripvolle ogen, een warm nest.

Ik vlieg uit, uit deze veilige haven,

Het gaat jullie allen best!

Bedankt voor je mooie bijdrage Dorothée. We sloten deze mooie dag af met een borrel en kunnen weer met trots een groep Senior Coaches het veld insturen!

In het najaar starten weer diverse opleidingen. Twijfel je nog? Neem dan gerust contact met ons op via secretariaat@alba-academie.nl of tel: 085 200 8000. Of kom kennismaken tijdens onze Informatiebijeenkomsten.

Comments are closed.