Wat anderen zeggen

De opleiding tot coach Practitioner van Alba-academie is dé start voor jou als coach om kennis te maken met alle coachtechnieken en –modellen. De opleiding geeft je alle handvatten om te ontdekken wat voor een coach je bent. Hierbij sta jijzelf als persoon centraal, jouw verhaal en hoe je dit meeneemt als coach. Immers je kunt iemand maar zo ver coachen, als dat je zelf bent!
Nathalie van Vemde, Over de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner
Intens, een openbaring. “Nieuwe” kijk op burn-out.
Kim Simons – HR adviseur, Over de training Burn-out Preventie:
Een aanrader voor elke coach om werkelijk te leren coachen voorbij de methodieken. Ik ben ongelooflijk enthousiast over de opleiding. Het voelt voor mij op alle fronten kloppend. De uitdagingen zijn groot, aan jezelf om het aan te gaan.
Rian van de Berg – Vrouwencoach, Over de vervolgopleiding Dieper Coachen:
In 4 dagen kennis van de relevante theorieën in coaching en veel tijd om deze kennis en vaardigheden toe te passen tijdens de cursusdagen. Het geleerde kan ook de dag na de lesdag al direct toegepast worden. Dat geeft een kick!
Jeroen Brouwers - Consultant, Over Coaching Basics:
Een zeer interessante training voor wie kennis wil maken met de vele aspecten van loopbaancoaching en inspirerend om te ervaren wat dat van je vraagt.
Petra Koks – Coach, Over de training Loopbaancoaching
Een nieuwe, onderbouwde kijk op teamontwikkeling en teamcoaching, met een “toffe” trainster.
Eric Bogers – Coach, Over de training Teamcoaching

Kom binnenkijken bij Alba-academie

Kom binnenkijken bij Alba-academie
Bij Alba-academie leiden we mensen op tot professioneel coach en betere leiders. We zijn inmiddels uitgegroeid tot hét Post-HBO opleidingsinstituut op het gebied van Coaching en Leiderschap. Kom nu binnenkijken bij Alba-academie.

Nieuws

18jul

Beroepsopleiding tot coach in veldhoven: start 2e groep

Zo, dat ging snel! De septembergroep van onze Beroepsopleiding tot Coach Practitioner in Veldhoven zit al helemaal vol! Goed nieuws voor ons, maar niet voor studenten die zich nog willen aanmelden. Daarom gaan we starten met een extra groep. Je kunt je vanaf nu aanmelden voor Veldhoven II. Van harte welkom bij de beste en […]

Lees meer
15jul

Opleiding integrale traumacoaching – psychische wonden van weleer herstellen tot een geheel dat prachtig is.

Trauma is misschien wel de meest vermeden, ontkende, onbegrepen en onbehandelde oorzaak van menselijk lijden – Peter Levine Werken met psychotrauma vraagt kennis, kunde en ervaring van jou als begeleider om met je cliënt te duiken naar het diepste van de psyche. Met de 9-daagse opleiding Integrale Traumacoaching leg je een stevig fundament. We nemen je […]

Lees meer
12jul

Alsjeblieft, een cadeautje!

Schuilt er ook een coach in jou? Dan is NU het moment om van je passie je werk te maken! Meld je aan en start in september met onze LVSC en EMCC/NOBCO geaccrediteerde beroepsopleiding tot Coach. En Schrijf je je vóór 15 augustus 2019 in? Dan ontvang je een (digitaal & print) jaarabonnement op het […]

Lees meer

Onze tempel