Supervisie – Persoonlijke en professionele ontwikkeling vanuit de eigen leervraag

Als professionele begeleider ben je goed opgeleid in je vakgebied. Dit geeft veel bagage om je werk met individuen, teams en organisaties met vertrouwen te kunnen uitvoeren. Je werkt met mensen op identiteitsniveau en dat vraagt vanzelfsprekend ook wat van jou. Tijdens je werk zal je te maken krijgen met verschillende dynamieken waardoor je in meerdere of mindere mate aangeraakt zult worden. Denk daarbij aan aspecten als contracteren, plekbesef, overdracht en tegenoverdracht, zuiver waarnemen, e.d. Hierdoor kan de behoefte ontstaan om deze ervaringen van tijd tot tijd te bespreken en evalueren met vakgenoten. Een goede manier om dit, binnen een veilige setting en onder professionele begeleiding, vorm te geven is door het volgen van supervisie.

Supervisiegroep voor coaches op Senior Practitioner niveau

Deze supervisiegroep is er voor coaches op Senior Practitioner / Counseler niveau die zich graag willen blijven ontwikkelen en hun kennis en kunde willen verdiepen. Je zet als coach Senior Practitioner / Counseler jezelf in als instrument en durft meer en meer zeer scherp op de snede te werken. Het spreekt daarbij voor zich dat je ook zelf in de spiegel kijkt en je diepere thema’s, verlangens en donkere stukken onderzoekt. Hierdoor breng je niet alleen jezelf, maar zeker ook jouw cliënten verder in hun ontwikkeling. Deze groep geeft jou de mogelijkheid om samen met collega coaches/counselers je praktijkervaringen te onderzoeken op je eigen thema’s, daarvan te leren en je vakmanschap te laten groeien.

Samen met een vaste groep supervisanten volg je 4 keer per jaar een dag supervisie. In de groep werken we vanuit existentiële vragen, zoals wie ben jij als begeleider, waarom doe jij wat je doet, waardoor word je geraakt, etc. Het gaat erom dat je jezelf bewust wordt van eigen handelen en hoe jij hiermee om kunt gaan.

 Maak kennis met de supervisiegroep

Om kennis te maken met onze (vaste) supervisiegroepen, bieden we je nu eenmalig de mogelijkheid om losse supervisiebijeenkomsten bij te wonen.

  • Voor 1 bijeenkomst betaal je € 275,-
  • Voor een knipkaart van 4 bijeenkomsten betaal je € 995,-

Als je vervolgens kiest om door te gaan, delen we je in in de vaste supervisiegroep.

DIRECT INSCHRIJVEN
Locatie en data
Locatie:De supervisiegroep Coach Senior Practitioner / Counseler komt bij elkaar bij de Alba-academie te Veldhoven (nabij Eindhoven).
Data supervisiebijeenkomsten:Op aanvraag. Neem contact op met ons secretariaat. Telefonisch: 040 -295 59 99, of via e-mail secretariaat@alba-academie.nl

Overige informatie
Duur:In een periode van 1 jaar komt de supervisiegroep 4 keer een dag samen (1x per kwartaal). U meldt zich direct aan voor alle bijeenkomsten. Losse instroom is niet mogelijk.
Niveau:Post-HBO niveau.
Toelating:U hebt een coachopleiding op Senior Practitioner niveau of counseleropleiding afgerond en werkt als begeleider / coach / counseler in de praktijk.
Afronding:Na afloop van supervisiegroep ontvangt u een Certificaat (bij 100% aanwezigheid).
Aantal deelnemers:De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers.
Literatuur:N.v.t.
Supervisor:Suzanne Smeenge
Algemeen:Uiterlijk 2 weken voor de eerste samenkomst van de supervisiegroep Coach Senior Practitioner / Counseler krijgt u alle startinformatie toegestuurd. Onze opleidingen zijn populair. Wilt u verzekerd zijn van een plek, wacht dan niet te lang met inschrijven. Mocht de opleiding onverhoopt toch niet kunnen starten, dan ontvangt u direct bericht. Het reeds overgemaakte bedrag storten wij in dit geval binnen 10 dagen terug.
De kosten voor de Supervisiegroep Coach Senior Practitioner Counseler bedragen € 995,00. Dit is inclusief koffie, thee en lunch.

Inschrijfgeld voor de training is € 95,00 (eenmalig).

Alba-academie is vrijgesteld van BTW.

Bent u enthousiast geworden en wilt u zich direct inschrijven voor de supervisiegroep? Vul het Inschrijfformulier Supervisie Senior Practitioner in en stuur een ingescande versie inclusief handtekening aan secretariaat@alba-academie.nl. U kunt het origineel natuurlijk ook opsturen naar Alba-academie, Antwoordnummer 10042, 5500 VB Veldhoven.

 

Lees vóór aanmelding ook onze Algemene Voorwaarden