Organisatiecoaching erkenning door LVSC

Goed nieuws voor mensen die Organisatiecoaching hebben gevolgd of zich willen gaan inschrijven hiervoor.

Onze opleiding is nu erkend door LVSC

Deze erkenning heeft een tijd on hold gestaan, omdat de Algemene Leden Vergadering van LVSC hier nog groen licht voor moest geven. Vanaf nu kunnen studenten die een diploma gehaald hebben van Organisatiecoaching zich laten registreren als erkend Organisatiebegeleider in het beroepsregister van LVSC.

Lidmaatschap

Een voorwaarde voor de aanvraag van een beroepsregistratie bij LVSC is het lidmaatschap van de beroepsvereniging. Je lidmaatschap geeft je o.a. toegang tot ruim 40 bijscholingsactiviteiten per jaar, een abonnement op Tijdschrift voor Begeleidingskunde en diverse ledenkortingen. Lid worden bij LVSC kan hier.

Beroepsregistratie

Je vraagt je beroepsregistratie bij LVSC aan via het het aanvraagformulier Registratie Organisatiebegeleider. De aanvraagformulieren vind je hier. Na verwerking van de aanvraag ontvang je een certificaat van je beroepsregistratie tot Organisatiebegeleider. Je beroepsregistratie wordt vervolgens getoond in het beroepsregister en op je persoonlijke profielpagina. Je profiel is (na invullen en toestemming) vindbaar bij de ‘Zoek een begeleider’ functie op de website van LVSC.

Comments are closed.