Heb je ook zo’n zin om na de zomer weer vol energie aan de slag te gaan met je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Of om je coachvaardigheden te verbreden met een specialisatietraining? Dan hebben wij een hele fijne zomeractie voor je!

Meld je deze zomer aan voor een van onze coachtrainingen en ontvang € 100,- euro korting.

We starten het nieuwe studiejaar met een behoorlijke reeks aan coachtrainingen. We zetten er een paar voor je op een rijtje:

Wil je burn-out dreiging bij je cliënt herkennen en effectief interveniëren om uitval te voorkomen? Kijk dan eens naar Burn-out Preventie. Met training Deep Democracy heb je een krachtige methodiek in handen om teamdynamieken bloot te leggen, conflicten te neutraliseren en te komen tot duurzame besluitvorming en groei. Wil je in je coaching leren werken met een Acceptance and Commitment Therapy? Wij bieden de training Coachen met ACT. Aan de slag als loopbaancoach? Meld je dan aan voor de training Loopbaancoaching. Mannen kunnen hun persoonlijk leiderschap versterken tijdens de training Mannelijk Leiderschap. Beginnend of ervaren teamcoach? Kijk dan eens naar Teamcoaching of Complexe Teamcoaching. Overige trainingen die dit najaar starten zijn Positieve Psychologie in de Coachpraktijk, Hart-Brein Coherentie, Coachen bij Tegenslag en Verlies en Ontmasker je Wijsheid.

Een volledig overzicht van de startdata van al onze opleidingen en trainingen vind je in de agenda.

Actievoorwaarden

• De zomeractie geldt voor inschrijvingen die tussen 26 juli en 31 augustus 2019 bij ons binnenkomen.

• De inschrijving voor de training moet uiterlijk 31 augustus bij ons binnen zijn.

• De korting geldt alleen voor meerdaagse trainingen die in 2019 starten.

• De zomeractie geldt niet in combinatie met andere acties.

• Vermeld op je inschrijfformulier dat het om de zomeractie gaat.

We wensen je een hele fijne zomer en zien je hopelijk in het najaar bij een van onze trainingen!