Vitaliteit staat sinds enkele jaren enorm in de belangstelling. Vitaliteit betekent letterlijk levenskracht. Vaak worden als drijvende krachten achter vitaliteit de begrippen energie, motivatie en veerkracht genoemd. Vitale mensen bruisen van de energie en bevlogenheid, stellen duidelijke en motiverende doelen en kunnen veerkrachtig en creatief omgaan met de pieken en dalen van het leven. En vitale mensen bouwen op hun beurt weer vitale teams en vitale organisaties én andersom.

Alba-academie en Vitaliteit

Vitaliteit heeft een positieve relatie met gezondheid. Hoe vitaler, hoe gezonder. Alba-academie gaat hierin een stapje verder door vitaliteit te verbinden aan het zelfhelend vermogen van mensen. Door te werken aan persoonlijk leiderschap en te coachen op eigen verantwoordelijkheid, kunnen mensen denken, doen, voelen en zijn in balans brengen, vitaal worden. Het brengt mensen weer in contact met hun eigen kwaliteiten en passie/bezieling en geeft energie om levenskrachtig om te gaan met tegenslagen en psychische en lichamelijke ongemakken (bijvoorbeeld nieuwetijdsziektes) of deze zelfs te voorkomen. Vitaliteit vanuit de bron, noemen we dat. En dat is in een wereld waarin we eerder geneigd zijn om symptomen te bestrijden en pleisters te plakken, in plaats van de oorzaken aan te pakken, misschien wel een tegengeluid dat hard nodig is. Waar anderen vitaliteit aanvliegen vanuit een gezonde levensstijl en voeding, boren wij vitaliteit vanuit de diepste bron in jezelf aan en gaan we aan de slag met dat wat belemmert om werkelijke en duurzame vitaliteit te ervaren en je leven voluit te leven.

In ons vitaliteitsprogramma vind je, naast het vertrouwde aanbod, nieuwe opleidingen en trainingen die gebruik maken van inzichten uit de nieuwe wetenschap, zoals mind – body – psychosomatiek – epigenetica, emotionele intelligentie en neuroplasticiteit, ontstaan van ziektes door innerlijke blokkades, quantumfysica en IoPT. Het programma is gericht op zowel individuele begeleiding, als team- en organisatieontwikkeling.

Vitaliteit begint bij jezelf, begin nu met vitaliteit!

plus Training Burn-Out Preventie

plus Opleiding Integrale Traumacoaching