Vacature Programma- & Opleidingsmanager

Nieuwe perspectieven bieden nieuwe kansen. Bij Alba-academie leiden we coaches en leiders daarom op vanuit Inclusive Leadership. Een inspirerende methode die het denken, doen, voelen en zijn verbindt. Zo brengen we het vuur weer terug in mensen, teams en organisaties.

Ter versterking van ons team in Veldhoven zijn wij per direct op zoek naar een

Programma- & Opleidingsmanager

Voor 32 uur per week

Als Programma- & Opleidingsmanager ben je verantwoordelijk voor een optimale ontwikkeling van kwaliteit en efficiënte uitvoering van de opleidingen en trainingen van Alba-academie.

 

Werkzaamheden:

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Zorgen voor de ontwikkeling en innovatie van inhoud en kwaliteit van het programma;
 • Bijhouden van ontwikkelingen op gebied van Coaching en Begeleidingskunde en deze vertalen naar kwaliteitsverbetering van het programma;
 • Coördineren en verzorgen van beursdeelnames en informatiebijeenkomsten;
 • Coördineren van en bijdragen aan het creatieve proces (ontwerp / productie / media-inzet);
 • Uitvoeren van werving en selectie van en voorlichting aan studenten en docenten;
 • Te woord staan en informeren van (potentiële) studenten en organisaties over het opleidingsprogramma en/of mogelijk incompany-aanbod;
 • Regie voeren over de operationele uitvoering van de programma’s: planning, uitvoering, monitoren en bijsturen;
 • Vaststellen en bewaken van kwaliteitseisen, analyse en rapportages; kwaliteitsmanagement;
 • Actief bijdragen aan de ontwikkeling van Alba-academie.

Je werkt nauw samen met de Administratief service coördinator en de Opleidingscoördinator en rapporteert aan de directeur.

 

Profiel

Je functioneert op HBO/WO-niveau op het gebied van Coaching, Begeleidingskunde, Onderwijskunde of aanpalende disciplines. Je vindt het leuk om met veel verschillende zaken tegelijk bezig te zijn en je bent stressbestendig. Je beschikt over excellente vaardigheden in coördineren, organiseren, regelen en administreren. Je hebt een autonome, proactieve, positieve en klantgerichte werkhouding. Je staat voor kwaliteit: je bent accuraat en je hebt oog voor detail. Daarnaast heb je een sterk analytisch vermogen en leg je snel verbanden. Binnen de bestaande kaders zie je mogelijkheden om Alba-academie breder bekend te maken. Je bent besluitvaardig en aarzelt niet om ideeën om te zetten in concrete acties. Je vindt het prettig om je in te zetten in een klein kernteam, waar “samen de schouders eronder zetten” hoog in het vaandel staat.

Het is een pré als je kennis van en ervaring met social media en webbeheer hebt. Je bent een goede onderhandelaar en je hebt een vlotte, creatieve en accurate communicatiestijl.

Je hebt aantoonbare affiniteit met het specialisme van Alba-academie: leiderschap en coaching. Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor je en reflecteren is je natuur. Je beschikt aantoonbaar over de nodige werk- en levenservaring.

 

Wij bieden:

 • Een zelfstandige, uitdagende functie binnen onze dynamische organisatie in Veldhoven;
 • Fijne collega’s die in teamverband werken op basis van hun eigen deskundigheid;
 • Een arbeidsovereenkomst van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een prima maandsalaris, passend bij de functie.

 

Sollicitatie


Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel, mail dan uiterlijk woensdag 8 september 2021 je CV en motivatiebrief naar ssmeenge@alba-academie.nl t.a.v. Suzanne Smeenge, directeur, o.v.v. “sollicitatie vacature Programma- & Opleidingsmanager”.

De eerste gespreksronde zal plaatsvinden tussen 15 en 22 september 2021.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Suzanne Smeenge, directeur Alba-academie, Tel: 0402955999