Vind jouw frequentie in coaching – Schitteravond

Hoe meer je aansluit op de trilling van wat is, hoe meer voldoening je vindt

6 juli (wachtlijst)

Veldhoven

19.00 - 21.30 uur

DIRECT INSCHRIJVEN

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op via:

Datum en locatie

Dinsdag 6 juli (wachtlijst)
Veldhoven

Investering

Vrijwillige bijdrage in de Schittermand.
DIRECT INSCHRIJVEN

Frequentie en resonantie

Frequentie. Je kent het wel. Je zoekt naar je favoriete radiozender. Eerst krijg je ruis, dan heb je vervolgens nog een verkeerde radiozender te pakken en uiteindelijk heb je een heldere ontvangst van jouw gewenste zender op de juiste radiofrequentie.

Bij het coachen is het net zo. Om in contact te blijven met jezelf en met de ander is het vinden van jouw eigen frequentie essentieel. Zodra je die gevonden hebt, kun je verder met resonantie.

Resonantie en trilling

Resonantie betekent letterlijk ‘meetrillen’ of ‘weerklinken’. Het laat ons zien hoezeer we met elkaar in verbinding staan, hoe je daardoor wordt meegenomen in gevoelens en gedachten. Maar ook welke rol je zelf kunt hebben om je niet mee te laten slepen en vooral hoe je authentiek kunt blijven.

Bij resonantie maken we onbewust gebruik van ons spiegelneuronennetwerk. Spiegelneuronen zijn neuronen die actief of actiever worden (trillen) wanneer je waarneemt wat iemand anders doet. Dit gebeurt op dezelfde plek in de hersenen als bij degene die de actie uitvoert. En actie kan dan slaan op bewegen of spreken, maar in het bijzonder in coaching ook op wat iemand voelt of zelfs emotioneel ervaart.

Bij Alba-academie gebruiken we het resoneren in onze opleidingen en in opstellingsavonden, waarin we fenomenologisch werken; het is heel aanwezig en tegelijk kunnen we het niet vastpakken.

Overal en altijd

Je ontkomt er dus niet aan. Trillingen zijn overal en altijd aanwezig en ze bevatten interessante informatie. Hoe meer je kunt aansluiten op de trilling van wat is, hoe meer voldoening je ervaart.

En hoe gebruik je dan deze trillingen en welke informatie hebben ze voor jouzelf, in coaching en ook bij de cliënt die je voor je hebt? Als je dit weet, vergroot je jouw welzijn, vitaliteit en veerkracht en ook dat van jouw cliënt.

Meld je aan voor de Schitteravond

Hebben we nieuwsgierigheid gewekt en wil je graag meer weten? Kom dan naar deze Schitteravond op dinsdag 6 juli van 19.00 – 21.30 uur. Na afloop staat er nog een hapje en een drankje voor je klaar.

Emrik Suichies legt uit hoe je afstemt op en verbinding maakt met jouw persoonlijke frequentie, welke informatie er in de trillingen zit voor je authentieke zelf en voor jouw cliënt en hoe je daarvan gebruik kunt maken.

Emrik is verbonden aan Alba-academie als docent in onze opleiding Integrale Traumacoaching.

Trainer

Emrik Suichies

Emrik Suichies heeft meer dan 30 jaar ervaring als manueel therapeut, fysiotherapeut, functionele osteopathie, haptotherapeut, biofysisch geneeskundige, orthomoleculair therapeut, internationaal trainer Biofysische geneeskunde en Yin Yoga docent. Vanuit zijn New Health Centre in Sneek biedt hij educatie en training in diverse zorgvormen vanuit een holistische visie.

Praktische informatie over de Schitteravond

Locatie:

Deze Schitteravond vindt plaats op de trainingslocatie van Alba-academie, Locht 117 in Veldhoven (nabij Eindhoven).

Duur:

De Schitteravond start om 19:00 uur en duurt 21:30 uur. Inloop vanaf 18.30 uur

Datum:

Dinsdag 6 juli 2021 (wachtlijst).

Trainer:

Emrik Suichies.

Investering:

Vrijwillige bijdrage in de Schittermand.

Wil je deelnemen aan deze Schitteravond? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

De gegevens die je hebt ingevuld, nemen we op in ons relatiebestand. Uiterlijk na 6 maanden verwijderen we je gegevens weer. Conform AVG heb je het recht om je gegevens in te zien, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op, op telefoonnummer 040-295 59 99 of per e-mail: secretariaat@alba-academie.nl.
=

Post expires at 1:00am on Tuesday July 6th, 2021