Themadag Immuunsysteem

Hoe zit het met jouw immuniteit?

We dragen mondkapjes, smeren desinfecterende handgel, we werken zo veel mogelijk thuis en houden afstand; het lijkt alsof we er al alles aan doen om het coronavirus te bestrijden. Ondertussen zitten we vol smart te wachten op een coronavaccin. Maar hoe staat het eigenlijk met ons immuunsysteem? Niet alleen mensen die het virus gehad hebben zijn immuun, ook andere mensen lijken ongevoelig te zijn. Het wordt meer en meer duidelijk dat ons immuunsysteem een grote rol speelt bij het tegengaan van het virus.

In samenwerking met New Health Centre

Organiseren we op dinsdag 3 november een Themadag over het immuunsysteem. Waar ben jij immuun, of juist kwetsbaar voor? Wat zijn antilichamen? En heb jij al antilichamen opgebouwd? Wat is de relatie van immuniteit met de darmen? Wat te doen bij een lekkende darm?

Programma

Deze dag gaat over jouw immuunsysteem en de betekenis van weerbaarheid en kwetsbaarheid, gekoppeld aan bijpassende Yin Yoga houdingen. Iedere deelnemer ondergaat bij aanvang van de dag een corona-sneltest. Met deze bijzondere test kun je binnen 10 minuten zien of je antilichamen hebt opgebouwd. Uiteraard gaan we ook in op de betrouwbaarheid en functionaliteit van deze test.

Trainer

Deze dag is een samenwerking van Alba-academie met Emrik Suichies van New Health Centre in Sneek. Emrik heeft al meer dan 30 jaar ervaring als manueel therapeut, fysiotherapeut, functionele osteopathie, haptotherapeut, biofysisch geneeskundige, orthomoleculair therapeut, internationaal trainer Biofysische geneeskunde en Yin Yoga docent.

Emrik Suichies yin

Nieuwsgierig geworden?

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor deze bijzondere Themadag. In verband met de corona-maatregelen houden we onze groepen klein. Er is dus maar een beperkt aantal plaatsen. Deze dag is open voor iedereen die geïnteresseerd is.

  • Datum: Dinsdag 3 november 2020
  • Tijd: 09.45 – 17.30 uur
  • Investering: € 279,- (Inclusief sneltest, koffie/thee, lunch)

 

Ik schrijf me in voor de Themadag Immuunsysteem