“You must let go of the life you had planned, in order to welcome a life that is waiting for you” – Joseph Campbell

We staan aan de vooravond van een revolutionaire, verrassende, wonderbaarlijke en enorm motiverende nieuwe wetenschap. Een wetenschap die ons met krachtige en overtuigende bewijzen laat zien, dat wij méér zijn en kunnen, dan dat we denken. Want terwijl feest gevierd wordt over de materialistische verworvenheden, verdringen we het gevoel en de emotie. We doen op allerlei vlakken aan symptoombestrijding en schijnoplossingen vanuit het hoofd, terwijl de werkelijke oorzaken gewoon doorsluimeren. We hebben meer uitval door stress en er bestaan meer ziektes dan ooit tevoren. De huidige wetenschap leidt tot technologisch meesterschap en financiële bubbels op macro niveau, maar slachtofferschap en uitputting op persoonlijk niveau.

De Nieuwe Wetenschap leert ons om de schoonheid en de kracht van het leven te vieren. Het staat dicht bij mens en natuur en geeft inzicht in de meest fundamentele aspecten van het leven waar wij zo hongerig naar zijn. Aspecten die ons de kracht terug geven om vreugdevol, vitaal en enorm gemotiveerd door een leven vol zingeving te gaan. Die ons het eigen leiderschap teruggeven. De nieuwe wetenschap beweegt zich tussen allerlei werelden, alternatief, traditioneel, spiritueel, psychologisch, modern en oeroud. Het leert ons emotionele meesterschap te bereiken in directe verbondenheid met elkaar en de wereld om ons heen. Het is de Nieuwe Wetenschap die ons de tools aanreikt voor een vitaal lichaam, een vreugdevol hart, een rustige geest en een zinvolle ratio, als het ultieme recept.

Was je niet bij onze Jubileummiddag? Tijdens deze Schitterbijeenkomst kun je het programma ook een keer ervaren. Ben je geïnteresseerd in de Masterclass Inclusive Life? Dan kun je vanavond kennismaken met de docent en de inhoud van deze opleiding. Deze Schitterbijeenkomst laat je met een ‘gerust’ hart richting de feestdagen gaan. 

Lees meer

Praktische informatie

WanneerDinsdag 18 december
Hoe laat Inloop vanaf 18.30 uur, aanvang 19.00 uur
WaarAlba-academie, Locht 117 te Veldhoven
KostenToegang is gratis. We vragen je om een vrijwillige bijdrage, die je gedurende de avond in de schittermand kunt achterlaten

Over Simona Linskens

Simona Linskens

Simona Linskens rondde universitaire studies in psychologie, pedagogiek en Nederlands recht af,  gevolgd door verschillende cursussen in energetische psychologie, neuro-emotionele integratie, hypnose, coaching, mind-body geneeskunde. Als co-auteur schreef ze het boek Hypnosis, the key to self-empowerment, over de mind-body relatie, de invloed van onze gedachten en emoties op onze gezondheid en over het wetenschappelijk onderzoek naar hypnose, dat ze op dat moment uitvoerde aan de Universiteit van Maastricht. Daarnaast is Simona docent van de Masterclass Inclusive Life, die start op 22 en 23 januari.

 

Lees minder

Aanmelden voor de schitterbijeenkomst

We hebben plaats voor maximaal 30 deelnemers. Om verzekerd te zijn van een plek, vragen we je om je vooraf aan te melden. Dat kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar secretariaat@alba-academie.nl of onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail op het door jou aangegeven e-mailadres. Mocht je deze mail niet ontvangen, dan is er onverhoopt iets mis gegaan en vragen we je contact met ons op te nemen.

aanmeldformulier Vitaliteit vanuit de bron

    De gegevens die je hebt ingevuld, nemen we op in ons relatiebestand. Wij gebruiken deze gegevens om je hierna eenmalig te informeren over de opstellingsavond. Uiterlijk na 6 maanden verwijderen we je gegevens weer. Conform AVG heb je het recht om je gegevens in te zien, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op, op telefoonnummer 040-295 59 99 of per e-mail: secretariaat@alba-academie.nl.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.