Ontmasker je eigen wijsheid – aan de hand van dit thema gaan we op ontspannen en speelse wijze onderzoeken welke bijzondere maskers we in het dagelijks leven soms opzetten en tegenkomen. Het wordt een avond van kleurrijke en beweeglijke ontmoetingen met ons-zelf en elkaar. Muziek, dans en andere creatieve uitingen vormen de ingrediënten om op deze bijeenkomst te schitteren.

Hans Koerts Meijer en Theo Koster tekenen voor de begeleiding.

 

Lees meer

Praktische informatie

WanneerWoensdag 17 april
Hoe laat Inloop vanaf 18.30 uur, aanvang 19.00 uur
WaarAlba-academie, Locht 117 te Veldhoven
KostenWe waarderen je vrijwillige bijdrage, die je gedurende de avond in de schittermand kunt achterlaten

Over Hans Koerts Meijer en Theo Koster

 

Hans Koerts Meijer: In mijn leven neemt creativiteit een centrale plaats in. Ik begon mijn loopbaan als illustrator aan de Universiteit van Amsterdam, volgde een opleiding tot kunstzinnig therapeut en besloot dertig jaar geleden om in organisaties en bedrijven trainingen en coaching in persoonlijke ontwikkeling te gaan verzorgen.

Ik ontdekte dat het werken met creatieve middelen zoals tekenen, schilderen, boetseren, verhalen vertellen en het maken van muziek mensen met elkaar verbindt en innerlijk in beweging zet.

 

Theo Koster: Mijn diepste drijfveer is het leven te willen zien in wat het is; los van iets geloven, aannames, intellectuele bouwwerken, groepsdenken, angst, hoop, troost, wensdenken, aanpassing of maatschappelijke dogma’s. In die leegte kunnen vrijheid, vrede en compassie bloeien. Dat is de ervaring van 23 jaar intensief gemeenschapsleven, individuele coaching, groepsbegeleiding en vredeswerk. Beleven van directe ervaring in het hier en nu alsmede geweldloze communicatie, zijn in dit alles wezenlijke elementen.

 

Lees minder

Aanmelden voor de schitterbijeenkomst

We hebben plaats voor maximaal 30 deelnemers. Om verzekerd te zijn van een plek, vragen we je om je vooraf aan te melden. Dat kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar secretariaat@alba-academie.nl of onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail op het door jou aangegeven e-mailadres. Mocht je deze mail niet ontvangen, dan is er onverhoopt iets mis gegaan en vragen we je contact met ons op te nemen.

aanmeldformulier Schitterbijeenkomst

    De gegevens die je hebt ingevuld, nemen we op in ons relatiebestand. Wij gebruiken deze gegevens om je hierna eenmalig te informeren over de opstellingsavond. Uiterlijk na 6 maanden verwijderen we je gegevens weer. Conform AVG heb je het recht om je gegevens in te zien, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op, op telefoonnummer 040-295 59 99 of per e-mail: secretariaat@alba-academie.nl.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.