Boekpresentatie met Ien G.M. van der Pol

** Update – 26 juni, 3 juli én 28 augustus zitten vol. Je aanmelding komt op de wachtlijst. **

Vanavond presenteert Ien van der Pol, oprichter en eigenaar van Alba-academie op haar thuisbasis haar nieuwste boek Coachen waar het pijn doet. Ze laat je deze avond, door middel van enkele oefeningen, kennismaken met IoPT (Identiteitsgerichte Psychotraumatheorie en Therapie). Natuurlijk stellen we je ook in de gelegenheid volop vragen te stellen, door het boek te bladeren en/of het boek te kopen (uiteraard gesigneerd door Ien).

Je bent van harte uitgenodigd voor deze bijzondere meet & greet. De boekpresentatie in Amsterdam zat snel vol, dus meld je snel aan!

Traumabegeleiding: een verdieping van het coachvak

Ien van der Pol schreef in 2012 Coachen als Professie; het boek dat in de coachwereld al snel de naam coachbijbel kreeg. Naar verwachting zal ook Coachen waar het pijn doet – begeleiden naar heelheid bij trauma de vakliteratuur weer verrijken en verdiepen. In haar nieuwe boek neemt Ien professioneel begeleiders mee naar IopT in de begeleiding van trauma’s. Ze legt een gedegen theoretisch fundament voor het begrip trauma en de verschillende soorten trauma, staat uitgebreid stil bij de gevolgen van trauma en laat zien hoe je door middel van o.a. IoPT-opstellingen cliënten kunt begeleiden van gewond naar gezond.

Ien illustreert haar boek met praktijkvoorbeelden en ervaringen van cliënten en geeft, naar aanleiding van haar eigen ervaring als begeleider van IoPT-opstellingen, aandachtspunten mee voor (toekomstig) begeleiders. Het boek is een must voor iedereen die op identiteitsniveau wil begeleiden en kennis en kunde wil hebben van traumawerk.

Praktische informatie

WanneerWoensdag 26 juni = VOL
Woensdag 3 juli = VOL
Woensdag 28 augustus = VOL
Hoe laat Inloop vanaf 18.30 uur, aanvang 19.00 uur
WaarAlba-academie, Locht 117 te Veldhoven

Aanmelden voor de boekpresentatie

We hebben plaats voor maximaal 30 deelnemers. Om verzekerd te zijn van een plek, vragen we je om je vooraf aan te melden. Dat kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar secretariaat@alba-academie.nl of onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail op het door jou aangegeven e-mailadres. Mocht je deze mail niet ontvangen, dan is er onverhoopt iets mis gegaan en vragen we je contact met ons op te nemen.

aanmeldformulier Schitterbijeenkomst

    De gegevens die je hebt ingevuld, nemen we op in ons relatiebestand. Wij gebruiken deze gegevens om je hierna eenmalig te informeren over de opstellingsavond. Uiterlijk na 6 maanden verwijderen we je gegevens weer. Conform AVG heb je het recht om je gegevens in te zien, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op, op telefoonnummer 040-295 59 99 of per e-mail: secretariaat@alba-academie.nl.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.