Mensen die schitteren creëren organisaties die schitteren

Alba-academie is dé specialist in het ontwikkelen en opleiden van coaches en counselers. In onze opleidingen en trainingen besteden wij veel aandacht aan professionele ontwikkelingen en vernieuwingen. Daarnaast bieden we iedereen die dat wil de mogelijkheid om inspiratie op te doen en professioneel en persoonlijk te groeien tijdens schitteravonden en opstellingsavonden. Want mensen die schitteren zijn inspiratiebronnen voor anderen en creëren daarmee organisaties die schitteren!

 

Onze schitteravonden bieden een podium aan inspirerende  sprekers die hun eigen kennis en kunde rondom het begeleiden en ontwikkelen van mensen, teams en organisaties willen delen met vakgenoten. Ze vertellen over innovaties in ons vakgebied of nemen je mee naar bijzondere werkvormen voor je eigen praktijk. Ze dagen je uit, zetten je aan het denken, stellen vragen, inspireren je, laten je proeven, reiken je nieuwe mogelijkheden aan.

 

Tijdens onze opstellingsavonden kun je proeven van verschillende stromingen in het werken met opstellingen en raak je vertrouwt met resonanties. Natuurlijk bieden de opstellingsavonden ook een prima gelegenheid om je eigen coachvraag in te brengen.

 

plus Opstellingsavonden