Gamification in Coaching – Schitteravond

Game-based storytelling voor teambuilding en persoonlijk leiderschap

Perikelen is een methode om jouw persoonlijk leiderschap te vergroten. Dat doe je door met elkaar een verhaal te vertellen. Een avontuurlijke, problematische of spannende situatie los je samen op vanuit personages. Op een veilige en vrolijke manier. En aan tafel: samen.

3 maart

Veldhoven

Van 19.00 - 22.00 uur

DIRECT INSCHRIJVEN

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op via:

Startdatum en locatie

3 maart
19.00 – 22.00 uur
Locatie:
Alba-academie | Veldhoven

Totale investering

Vrijwillige bijdrage in onze Schittermand
DIRECT INSCHRIJVEN

  Gamification in coaching

  • Vergroot jouw……
  • teamwork
  • empathie
  • creativiteit
  • probleemoplossend vermogen
  • belezenheid
  • presentatie- vaardigheden
  • sociale repertoire
   … en veel meer!

  Dankbaar schudde de locatiemanager mijn hand: ‘Wat een aangename manier om de verschillende communicatieve lagen in ons team scherp te krijgen. We hebben nog nooit zo goed samengewerkt als in dat gekke avontuur van je.’ Dit was het eerste resultaat van drie keer zo’n role-playing game.

  Studenten die met meer zelfvertrouwen de stageplekken ingaan. Professionals die beter gaan samenwerken of met meer plezier hun bedrijf betreden. De resultaten van het therapeutisch toepassen van tabletop role-playing games, rollenspellen met kaarten en poppetjes, zijn indrukwekkend. Het vergroot creativiteit, breidt empathische vermogens uit, stimuleert belezenheid, vergroot uitdrukkingsvaardigheden en verruimt het repertoire aan sociale vaardigheden en probleemoplossende vermogens.

  Berusten al deze positieve resultaten op toeval? Nee! Meer dan 35 jaar wetenschappelijk onderzoek naar onder meer de psychologische, sociale en cognitieve effecten tonen buitengewoon vrolijk makende opbrengsten aan. In de VS en Japan kiezen steeds meer professionals voor het toepassen van dergelijke methodes, van CEO’s tot gedetineerden, van CIA-agenten tot scholieren.

  Game-based Storytelling

  Perikelen is zo’n role-playing game, een brouwsel van een brede ervaring en keiharde wetenschap. Diepere fundamenten zijn onder deze training geslagen toen elementen ervan zijn toegepast (en geaccrediteerd) in 20+ jaar professionele ervaring als manager, onderzoeker, lerarenopleider en leraar (historische letterkunde en Nederlands). De methode is bovendien ontwikkeld op basis van 25+ jaar als gamer en spelleider.

  Schitteravond Perikelen - Gamification in Coaching

  Trainer

  In een interactieve Schitterbijeenkomst legt Martijn Wijngaards met alle plezier aan jou uit wat Perikelen inhoudt en welke gelaagdheid erachter schuilt. Samen met jou bekijkt hij wat spel en verhaal kan betekenen voor jou, zowel professioneel als privé.

  Praktische informatie over de Schitteravond

  Locatie:

  De Schitteravonden vinden plaats op de trainingslocatie van Alba-academie, Locht 117 in Veldhoven (nabij Eindhoven).

  Duur:

  De avonden starten om 19.00 uur en duren tot 22.00 uur. Inloop vanaf 18.30 (ben op tijd, de deur sluit om 19.00 uur).

  Data:

  Deze Schitteravond staat gepland op 3 maart.

  Wil je deelnemen aan de Schitteravond? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

  De gegevens die je hebt ingevuld, nemen we op in ons relatiebestand. Wij gebruiken deze gegevens om je hierna eenmalig te informeren over de opstellingsavond. Uiterlijk na 6 maanden verwijderen we je gegevens weer. Conform AVG heb je het recht om je gegevens in te zien, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op, op telefoonnummer 040-295 59 99 of per e-mail: secretariaat@alba-academie.nl.
  =