Masterclass Online Coaching

Divera van der Elst host deze week de Masterclass Online Coaching. Zij is expert in online ondernemen en dé coach voor beginnende coaches. Met Divera ga je in een kleine groep aan de slag met praktische tips en persoonlijke dilemma’s rondom Online Coaching. En ze maakt je wegwijs in een ideaal programma om te gebruiken voor online coachen: Zoom.

Diverse dagen

Achter je eigen laptop

2 uur

DIRECT INSCHRIJVEN

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op via:

Startdatum en locatie

Diverse dagen
2 uur
Achter je eigen laptop

Totale investering

€ 75,-
DIRECT INSCHRIJVEN

  Aan de slag met Online Coaching

  De maatregelen rondom het Corona-virus hebben ongetwijfeld ook gevolgen voor jou als coach. Face-to-face ontmoetingen worden zo veel mogelijk vermeden. Het vraagt je om anders te denken en te werken dan je gewend bent. Kunnen je coachgesprekken nog wel doorgaan?

  Online coachen is een zeer effectieve oplossing in deze tijd. Maar hoe pak je dat aan? Je ondervindt weerstand vanuit jezelf; momenteel ben je bezig met totaal andere dingen, je kinderen zijn thuis, of je hebt geen idee hoe je moet starten.

  Coachen met Zoom

  Divera van der Elst host deze week de Masterclass Online Coaching. Zij is expert in online ondernemen en dé coach voor beginnende coaches. Met Divera ga je aan de slag met praktische tips en persoonlijke dilemma’s rondom Online Coaching en ze maakt je wegwijs in een ideaal programma om te gebruiken voor online coachen: Zoom.

  De Masterclass duurt twee uur. Er is audio en video aanwezig, dus het is echt een interactieve les. We werken met een kleine groep, zodat er tijd is voor ieders persoonlijke situatie.

  Voordelen van Online Coaching

  Online Coaching heeft, naast dat het misschien een tijdelijke noodoplossing is, veel voordelen:

  • Tijd- en plaatsonafhankelijk. Een coachcliënt op twee uur afstand? Nu jij of je cliënt geen reistijd meer hebt houd je meer tijd over voor andere nuttige zaken. Je kunt afspraken flexibel inplannen, gewoon vanuit de locatie waar jij dat wil. Dit bespaart ook reiskosten of eventuele praktijkkosten.
  • Opname van het coachgesprek. Voor coach en cliënt kan het prettig zijn om het coachgesprek nog eens na te luisteren en kijken. Zo is het niet meer nodig om tijdens het gesprek aantekeningen te maken en ligt de volledige aandacht bij de coachee. Opname geeft daarnaast meer ruimte voor reflectie achteraf.
  • Effectief en veilig tot de kern. Tijdens een online coachgesprek ga je sneller over tot de daadwerkelijke inhoud. Het installeren in een ruimte en het ‘algemene praatje’ duren bij online coaching veel korter zodat je sneller echt tot de kern kunt komen.

  Inhoud van de Masterclass Online Coaching

  Waar moet je aan denken als je online wil gaan coachen?

  • Wat heb je nodig qua techniek?
  • Hoe ga je om met mogelijke weerstand bij je cliënten?
  • Hoe ga je om met mogelijke weerstand bij jezelf?

  Hoe kun je Zoom (videobellen) gebruiken?

  Tijdens Masterclass werken we met Zoom. Een fantastische toepassing, waarbij je zowel met audio, als video en chat, met meerdere mensen aan de slag kunt.

  • Wat is er mogelijk? Hoe gebruik je Zoom voor kennismakingsgesprekken, coaching, workshops of intervisie?
  • Je krijgt alle ins en outs over het gebruik van Zoom te weten. Divera laat je experimenteren met het systeem en leidt je rond.

  Op welke manier kun je online middelen nog meer inzetten om (verder) te bouwen aan jouw coachpraktijk?

  • Het nut en de toepassing van Social Media.
  • Hoe gebruik je Facebook Live voor zichtbaarheid?
  • Opnemen van audio’s voor je cliënten en versturen via e-mail of messenger.
  • Hoe zet jij online middelen in? 

  Naast deze onderwerpen is er ruimte voor jouw persoonlijke vragen en uitdagingen als het gaat om online coachen.

  Deze masterclass is een stok achter de deur. Het geeft je de rust en het vertrouwen om op een professionele manier aan de slag te gaan met Online Coaching. Let op: er is een maximaal aantal deelnemers per groep.

  Divera van der elst

  Trainer

  Divera van der Elst is een expert in online ondernemen en dé coach voor beginnende coaches. Ze deelt graag al haar kennis en ervaringen en stelt je de vragen die jou echt verder helpen. Haar positieve energie en enthousiasme helpen je tijdens de hobbelige tocht naar een schitterende coachpraktijk.

  Praktische informatie over de Masterclass Online Coaching

  Locatie:

  Achter je eigen laptop. Op de locatie waar jij dat wil.

  Data:

  Vrijdag 27 maart: 11.00 tot 13.00 (vol)

  Zaterdag 28 maart: 11.00 tot 13.00 (vol)

  Dinsdag 31 maart: 20.00 tot 22.00 (vol)

  Vrijdag 3 april: 14.00 tot 16.00 (vol)

  Kosten:

  € 75,-

  * Alle geplande Masterclasses zitten vol – houd onze website in de gaten voor meer nieuws *

  Wil je deelnemen aan de Masterclass Online Coaching? Meld je dan snel aan! We werken met een kleine groep om het zo persoonlijk mogelijk te houden. Na betaling krijg je direct een e-mail met de uitnodiging en de instructies. Hou ook je SPAM box in de gaten.

  Meld je aan voor vrijdag 27 maart (VOL)
  Meld je aan voor zaterdag 28 maart (VOL)
  Meld je aan voor dinsdag 31 maart (VOL)
  Meld je aan voor vrijdag 3 april (VOL)