Deze week is het ‘Week van de Werkstress’. Dit jaar staan preventie van werkstress en het vergroten van werkplezier centraal. Volgens een onderzoek van TNO zorgt werkplezier ervoor dat gezonde werkdruk niet omslaat in ongezonde werkstress. 

We leven in een tijd waarin de lat steeds hoger wordt gelegd: wie niet presteert, telt niet mee. Stress en burn-out liggen op de loer. Hoe blijven we dan toch gemotiveerd, veerkrachtig en vitaal? Als je weet wat jou gelukkig maakt, dan weet je ook waar je energie van krijgt en hoe je jouw potentieel ten volle kunt benutten om gelukkig te werken. De positieve psychologie is een stroming die de nadruk legt op het bevorderen van geluk, vitaliteit, veerkracht en weerbaarheid. Niet klachtgericht, maar krachtgericht. Het biedt interventies, op het niveau van houding en gedrag, om mensen te helpen effectief om te gaan met negatieve ervaringen, bevlogen en veerkrachtig te blijven.

Speciale actie Week van de Werkstress – ‘Bring a friend’ en ontvang € 100,- korting op training Positieve Psychologie in de Coachpraktijk. De korting geldt voor jou én een vriend(in)/collega/bekende, want ‘samen’ zorgt toch ook voor meer werkplezier?

Deze actie geldt t/m 30 november! Grijp je kans en haal het beste uit jezelf én anderen.

week van de werkstress