Wil jij je coachvaardigheden gaan inzetten ten behoeve van de ontwikkeling van (mensen in) organisaties? Wil jij kennismaken met de professie van de Organisatie Coach? Wil jij ontdekken of de opleiding Professioneel Coachen in Organisaties iets voor jou is? Kom dan op donderdagavond 29 juni naar de schitterbijeenkomst Op weg naar schitterende Organisaties. 

Tijdens de schitteravond maak je kennis met de vervolgopleiding Professioneel Coachen in Organisaties, de vakopleiding voor Organisatie Coaches. Je krijgt inzicht in de verschillen (en overeenkomsten) tussen individuele coaching, teamcoaching en organisatie coaching en de rol van de Organisatie Coach. Je ervaart hoe je je coachvaardigheden en -kunde inzet bij het leer- en ontwikkelproces van organisaties. Hoe je vanuit verschillende perspectieven naar de organisatie als samenhangend geheel kunt kijken.  Hoe je de harde (business perspectief, primair proces) en de zachte kant (cultuur, mensen) kunt verbinden. Vanuit de visie dat verandering niet opgelegd kan worden, maar van binnenuit komt. Je bent vanavond van harte welkom om te proeven, te ervaren en al je vragen te stellen.

Lees hier meer over de schitterbijeenkomst Op weg naar schitterende Organisaties

Direct aanmelden voor de schitterbijeenkomst Op weg naar schitterende Organisaties

Direct aanmelden? Dat kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar secretariaat@alba-academie.nl of onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail op het door jou aangegeven e-mailadres. Mocht je deze mail niet ontvangen, dan is er onverhoopt iets mis gegaan en vragen we je contact met ons op te nemen.

aanmeldformulier Schitterbijeenkomst

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.