Klanschalen, of singing bowls, komen oorspronkelijk uit Tibet, waar ze werden gebruikt als eetkommen, slaginstrumenten en offerschalen. Het bijzondere van klankschalen is, dat er geen bekende melodie is, geen houvast in ritme of toonsoort. Iedere schaal is uniek, vormt een eigen wereld van klank met een bijzondere en helende werking. Lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel. De mooie, melodieuze klanken brengen heerlijke ontspanning, geven je het gevoel dat je even helemaal ergens anders bent. De trillingen zoeken een weg door het water, waaruit ons lichaam voor meer dan 70% bestaat. Ze willen het lichaam weer in balans brengen, masseren ons innerlijk, openen blokkades en dringen door tot de diepere lagen van ons bewustzijn.

Voel hoe het weer gaat stromen, hoe dingen die vastzitten vrijkomen. Voel de sensatie en de diepe relexatie. Voel de stilte in jezelf. Ga mee op een native sounds experience en laat je raken door de pure klanken van de klankschalen.

Over Hay Tissen

” Van kinds af aan was ik met de natuurkrachten bezig. Toen al voerde ik sjamanistische rituelen uit zonder te weten dat dit sjamanisme was. Op jonge leeftijd begon ik ook met healing voor dieren. De healing heb ik later op de mensen overgebracht en dit bleek mijn roeping te zijn. Hiervoor werk ik o.a. met trillingsfrequenties d.m.v. native sounds in de vorm van klankschalen c.q. klankbed, gongs, Indianen drum, e.d. Ik geniet telkens weer als ik zie hoe mensen zich met hun lichaam kunnen verbinden door innerlijke rust.”