**** VOL, we werken met een wachtlijst ***

Alba-academie bestaat 15 jaar en dat willen we op donderdag 4 oktober vieren met jullie; onze (oud)studenten, partners, collega’s, vrienden en relaties. We nodigen je graag uit voor een bijzondere middag vol nieuwe perspectieven. Want nieuwe perspectieven verruimen je blik.

 

Een bijzonder huwelijk tussen spiritualiteit en wetenschap

In onze opleidingen en trainingen werken we veelvuldig met elementen die hun grondslag vinden in de nieuwe wetenschap. We maken gebruik van holistische principes, het energetische veld en leggen met Inclusive Leadership de verbinding tussen denken, doen, voelen en zijn om heelheid te bereiken. Dat de nieuwe wetenschap op steeds grotere schaal omarmd wordt en gestaafd wordt met bewijs, is voor ons een erkenning van onze visie op (coaching van) mensen, teams, organisaties en de wereld.

De nieuwe wetenschap biedt ons een ander perspectief, daagt ons uit om met een volledig andere blik naar de wereld en onze huidige (interne) programmering, en de daarbij behorende overtuigingen, te kijken. Zo is de huidige wetenschap vooral gebaseerd op natuurkundige wetten (Darwin en Newton), heeft het een materialistisch en hiërarchisch wereldbeeld, wordt gesproken in termen van schaarste en concurrentie, prevaleert het denken en is waarheid een meetbaar fenomeen. De nieuwe wetenschap heeft juist een holistisch wereldbeeld, gaat ervan uit dat alles energie is en energie materie kan beïnvloeden, gelooft in onuitputtelijke bronnen en samenwerking in gelijkheid, stelt dat voelen even belangrijk is als denken en ziet waarheid als evidence based; het onverklaarbare dat wordt ervaren is net zo goed waarheid. Deze paradigmashift heeft ook grote impact op de manier waarop we kijken naar ziekte, gezondheid, vitaliteit en de mate waarop we hier zelf invloed op hebben. En daarmee uiteraard op coaching.

Hoe groot de verschillen zijn en hoe ingesponnen we zitten in ons huidige paradigma, ervaar je alleen door ermee te werken. Vanmiddag laten we je daarom proeven van de nieuwe wetenschap. En zoals de nieuwe wetenschap haar wortels heeft in het eeuwenoude, en daarmee de cirkel rond maakt, zo wil Alba-academie bruggen bouwen tussen huidige en nieuwe wetenschap. De wereld een stukje gezonder maken door wereldbeelden te verbinden en anderen daarin mee te nemen. Als de druppel die de oceaan wordt. We dagen je uit. Durf jij je los te maken van het verhaal waar je in vast zit? Laat je vanmiddag inspireren!

Lees meer


Programma in het kort

Welkom – (14.00 – 14.30u)
Directeur Suzanne Smeenge en oprichtster Ien van der Pol heten je welkom.

Een bijzonder huwelijk tussen spiritualiteit en wetenschap – Simona Linskens (14.30 – 16.00u)
Elke gedachte en elke emotie die we hebben werkt direct op ons lichaam en beïnvloedt ons zenuwstelsel, immuunsysteem en hormoonstelsel. De gedachte of emotie is “energie”. Afhankelijk van de energetische lading – positief of negatief – wordt onze gezondheid en ons prestatieniveau verbeterd of verslechterd. Het goede nieuws is dat ieder van ons kan leren werken met zijn gevoel zodat hij zich kan ontladen van negatieve gedachten en emoties en juist opladen met de positieve. Het hart speelt hierbij een belangrijke rol.

Naast dat Simona je introduceert in de wereld van de Nieuwe Wetenschap, geeft ze een interactieve demonstratie van Heartmath, een wetenschappelijk onderbouwde methode waarbij je op een computerscherm ziet wanneer je emoties en gedachten op elkaar afgestemd zijn en het hart coherent is.

All that we are is the result of what we have thought – Buddha

Klankschalensessie – Hay Tissen (16.15-16.45u)
Na inspanning volgt ontspanning. Hay brengt ons met het bijzondere en indringende geluid van de klankschalen tot rust. Het bijzondere van klankschalen is, dat er geen bekende melodie is, geen houvast in ritme of toonsoort. Iedere schaal is uniek, vormt een eigen wereld van klank met een bijzondere en helende werking. Lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel. Even zennn…..

Afsluiting & feestelijke netwerkborrel ( 16.45-18.00u)


Praktische informatie

*** VOL, we werken met een wachtlijst. Aanmelden kan wel, we voegen je naam toe aan de wachtlijst. Zodra er een plaats vrij komt, informeren we je hierover. ***
WanneerDonderdag 4 oktober.
Hoe laat Van 14.00 tot 18.00 uur.
WaarVenweide, Brugseheide 12B te Valkenswaard. Vanaf 13.30 ontvangen we je graag.
KostenToegang is gratis.
Aantal deelnemers We kunnen maximaal 75 gasten verwelkomen. Meld je dus snel aan en zorg dat jij erbij bent.

Lees minder

**** VOL *****

Wat mooi om te zien dat het programma met zoveel enthousiasme ontvangen wordt. Het gaat zo snel, dat we nu al vol zitten. We werken met een wachtlijst. Aanmelden kan nog wel, we zetten je naam op de wachtlijst. Zodra er een plaats vrij komt, ontvang je van ons een bevestigingsmail.


We hebben plaats voor maximaal 75 gasten. Om verzekerd te zijn van een plek, vragen we je om je vooraf aan te melden. Dat kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar secretariaat@alba-academie.nl of onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail op het door jou aangegeven e-mailadres. Mocht je deze mail niet ontvangen, dan is er onverhoopt iets mis gegaan en vragen we je contact met ons op te nemen.

Aanmeldformulier Jubileummiddag 4 oktober | Alba-academie 15 jaar

    De gegevens die je hebt ingevuld, nemen we op in ons relatiebestand. Wij gebruiken deze gegevens om je hierna eenmalig te informeren over de Schitterbijeenkomst. Uiterlijk na 6 maanden verwijderen we je gegevens weer. Conform AVG heb je het recht om je gegevens in te zien, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op, op telefoonnummer 040-295 59 99 of per e-mail: secretariaat@alba-academie.nl.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.