NL leert door subsidie weer beschikbaar

nl leert door

Goed nieuws voor iedereen die in augustus te laat was met inschrijven. Per 1 december is de ‘NL leert door‘ subsidie weer beschikbaar. Dat betekent GRATIS LOOPBAANADVIES van de overheid voor werkenden, werkzoekenden en zzp-ers. Iedereen met een relatie tot de arbeidsmarkt komt in aanmerking voor een gratis loopbaanadviestraject t.w.v. € 700,-.

De arbeidsmarkt verandert en voor veel beroepen is de toekomst onzeker. Tijdens deze coronacrisis zijn veel mensen ook hun baan verloren. Misschien wil je je heroriënteren of ben je van plan om je om te scholen. Werken aan jouw eigen loopbaan is relevanter dan ooit.

‘NL leert door’ regeling

De NL leert door regeling kan aangevraagd worden door iedereen in Nederland tussen de 18 jaar en de pensioenleeftijd. Voor ongeveer 50.000 mensen is er subsidie beschikbaar. Je kunt je NU al inschrijven om gebruik te maken van de regeling vanaf 1 december. Let op: de vorige keer was de limiet al heel snel bereikt, dus zorg dat je er tijdig bij bent.

Waarmee kunnen wij helpen?

Onze ervaren loopbaancoaches stellen samen met jou een loopbaanadviestraject samen. Zo kun jij jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten en krijg je meer inzicht in de mogelijkheden die je hebt. Zij helpen je om je voor te bereiden op een eventuele overstap naar ander werk. Onze loopbaanadviseurs hebben jarenlange ervaring en zijn gekwalificeerd. Wil je meer informatie van ons over de ‘NL leert door’ regeling, of wil je in contact komen met een van onze loopbaancoaches? Vul dan onderstaand formulier in.

De gegevens die je hebt ingevuld, nemen we op in ons relatiebestand. Uiterlijk na 6 maanden verwijderen we je gegevens weer. Conform AVG heb je het recht om je gegevens in te zien, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op, op telefoonnummer 040-295 59 99 of per e-mail: secretariaat[email protected]
=