Alba-Academie Introduceert 2 Nieuwe Trainingen Voor Managers

Alba-academie heeft twee uitdagende trainingen op het gebied van leiderschap toegevoegd aan het aanbod voor managers. Hieronder leest u er alles over.

High Performance Leadership

Sterke leiders creëren sterke teams

  • Krijg kennis van en inzicht in de belangrijkste succesfactoren van high performance leadership als onderdeel van organisatieverandering.
  • Leer alles over het leiden van lerende en zelf regisserende teams
  • Heb inzicht in teamdynamieken en (in)effectieve samenwerkingspatronen
  • Verrijk uw interventiemogelijkheden met bewezen effectieve teamcoachingstools
  • Leer uzelf kennen; de sleutel tot een succesvolle aanpak bent u zelf!

De eisen aan organisaties worden steeds hoger. Meer doen met minder. Reorganisaties en verandertrajecten volgen elkaar vaak in hoog tempo op. Van leiders wordt verwacht dat ze innovatieve processen aansturen, constante verandering managen en tegelijkertijd high performance teams bouwen die excelleren in de VUCA-wereld waarbinnen de organisatie opereert.

Het bouwen en (bege)leiden van High Performance teams vraagt een moderne leiderschapsstijl. Geeft u leiding aan verandering in uw organisatie en wilt u uw impact vergroten? Wilt u uw team begeleiden naar succesvolle high performance? Wilt u daarbij uw teamcoachingsvaardigheden vergroten? En durft u het aan om samen met uw team in de spiegel te kijken? Ga dan de uitdaging aan en haal de High Performing Leader in u naar boven. Start 14 september met de training High Performance Leadership.

Lees meer over de training High Performance Leadership

Conctructieve Communicatie in Organisaties

Laat mens en organisatie tot groei komen

  • Leer effectief te bemiddelen bij conflicten en weerstand om te buigen naar groei
  • Verwerf waardevolle kennis over communicatie en (belemmerende) interactiepatronen
  • Leer scherp observeren en onderliggende dynamieken en emoties boven tafel te krijgen
  • Creëer flow op de werkvloer

Wrijving en obstructies in relaties door verstoorde communicatie komen op het werk veelvuldig voor en zijn een belangrijke oorzaak van stagnerende teamprestaties en ziekteverzuim. Als communicatie destructief is en relaties onder druk komen te staan, wordt een beroep gedaan op u als leidinggevende, coach of HR adviseur. Uw vermogen om te bemiddelen bij conflicten, verstoringen en emoties op tafel te krijgen, medewerkers werkelijk naar elkaar te laten luisteren, onderling begrip te kweken en verandering te laten plaats vinden, is van groot belang om een veilige en stimulerende omgeving voor het team te creëren en samenwerking te optimaliseren.

 

Lees meer over de training Constructieve Communicatie in Organisaties