Simona LinskensTrainster Simona Linskens over haar training Hart-Brein Coherentie: “Een mogelijk gevolg als hart en brein niet in balans zijn, is een burn-out. Met hart-brein coherentie kunnen we ons zenuwstelsel in balans brengen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat hierdoor in drie maanden 70 procent verbetering te zien is in het prestatieniveau van mensen. Daarom is de training Hart-Brein Coherentie een must voor begeleiders die cliënten willen ondersteunen op hun weg naar een gezond en vitaal leven”. Onlangs gaf Simona een interview voor MT.nl: “Zo ga je om met een (bijna) burn-out bij je medewerkers”.

Over de training Hart-Brein Coherentie

Als het hart coherent is, laat ons hartritme een stabiel golvend patroon zien. In coherente staat werkt het hart harmonieus samen met het brein (Hart-Brein Coherentie). Lichaam en geest zijn in balans en de drie vitale systemen van het lichaam; autonome zenuwstelsel, immuunsysteem en hormoonstelsel,  functioneren optimaal. Als er disbalans is in de samenwerking, leidt dit echter tot belemmeringen zoals lichamelijke klachten, stress en burn-out.

Tijdens de 4-daagse training Hart-Brein Coherentie leer je werken met technieken die de coherentie aantoonbaar verbeteren. Je ervaart hoe deze technieken stress verminderen, het centrale zenuwstelsel versterken en de natuurlijke herstelprocessen van het lichaam verbeteren. Je ondersteunt je cliënt bij het ontwikkelen van natuurlijke veerkracht en helpt hem duurzaam vitaal te leven vanuit het eigen helende vermogen.

HeartMath Methode

De 4-daagse training Hart-Brein Coherentie is gebaseerd op de wetenschappelijke HeartMath methode. Tijdens de training krijg je uitgebreid de gelegenheid om je eigen Hart-Brein Coherentie te meten met heartmath software en te verbeteren met de bijbehorende oefeningen, alvorens ermee te gaan werken in je eigen praktijk. Hart-Brein Coherentie wordt effectief toegepast bij een breed scala aan gezondheidsklachten, stress en burn-out, slapeloosheid, depressie, concentratieproblemen.

Lees hier verder voor meer informatie en aanmelden