Een aantal keer per jaar bieden we een podium aan inspirerende sprekers die hun eigen kennis en kunde rondom het begeleiden en ontwikkelen van mensen teams en organisaties willen delen met vakgenoten.

Op 18 december laat Simona Linskens je met ‘hartverwarmende’ theorie en oefeningen kennis maken met de Nieuwe Wetenschap. Deze wetenschap reikt ons tools aan voor een vitaal lichaam, een vreugdevol hart, een rustige geest en een zinvolle ratio, als het ultieme recept. Ben jij er aan toe je eigen leven te leiden?

Simona LinskensSimona rondde na de PABO, universitaire studies in psychologie, pedagogiek en Nederlands recht af,  gevolgd door verschillende cursussen in energetische psychologie, neuro-emotionele integratie, hypnose, coaching, mind-body geneeskunde. Als co-auteur schreef ze het boek Hypnosis, the key to self-empowerment, over de mind-body relatie, de invloed van onze gedachten en emoties op onze gezondheid en over het wetenschappelijk onderzoek naar hypnose, dat ze op dat moment uitvoerde aan de Universiteit van Maastricht. Nu houdt ze zich voornamelijk bezig met HearthMath. Deze methode is een herhaaldelijk bewezen stressreductie systeem, waardoor mensen mentaal, fysiek en emotioneel veerkrachtig worden. Dit verbetert hun gezondheid, prestaties, relaties en brengt kwaliteit in hun leven. Het HearthMath instituut verricht inmiddels 26 jaar wetenschappelijk onderzoek naar de rol van het hart voor de gezondheid en het functioneren van de mens.

Simona heeft alle tools en competenties in huis om je te laten ervaren, dat wanneer jouw gedachten en emoties samenwerken, je succes kunt boeken op alle gebieden van je leven. Kom het zelf ervaren op 18 december tijdens onze Schitterbijeenkomst: Vitaliteit vanuit de bron en ga met een ‘gerust’ hart de feestdagen in!